​25 Yıllık Sorun Çözüldü

2-10-2015

25 Yıllık Sorun Çözüldü

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 1 Eylül Sanayi Sitesi’nin fiziki koşullarını daha iyi bir duruma getirdiklerini dile getirirken,”İlimizde sanayi esnafımızın en iyi yerlerde olması için çaba veriyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi kentin sorunlarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Kenti ortak akıl ile yürütme düşüncesini yönetim felsefesi haline getiren Belediye birebir görüşmeler ile sorunlara merhem oluyor. 1 Eylül Sanayi Sitesi’nin de sorunları bu kapsamda bitiriliyor. Sitenin sıkıntılarını esnaflar ile görüşerek öğrenen Belediye yönetimi kısa sürede yaptığı çalışmalar ile site esnafını ve Uşaklıları rahata kavuşturacak. Sitenin giriş ve çıkışlarının sıkıntı arz etmesi nedeniyle 2014 yılında alt bölgede yeni bir yol yapıp sokakların giriş problemini bitiren Belediye son olarak sitenin üst tarafında bulunan yol sorununu da bitiriyor. 25 yıldır imar yolu olmasına rağmen açılmayan yollar Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın talimatıyla açılıyor. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte siteden faydalanmak isteyenler büyük bir sorundan daha kurtulmuş olacak.

Sersenişlere kayıtsız kalmadık

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 1 Eylül Sanayi Sitesi’nin her anlamda rahata kavuştuğunu kaydetti. Cahan , “Geçtiğimiz yıl içinde sanayi sitemizin alt tarafından bir cadde yaparak girişler konusunda esnaflarımıza kolaylık sağlamıştık. Bu yıl da sitemizin üst tarafında aynı çalışmayı yapıyoruz. Sitemizin üst tarafından da esnafımızın ve hemşehrilerimizin giriş ve çıkışı daha kolay olacak. Bölgede 25 yıllık bir bekleyiş söz konusuydu. Burada imarda yol görünmesine rağmen yollar yoktu. Biz bu konuda site esnafımız ve yöneticileriyle görüşerek çözüme kavuşturduk. Sitemiz her yönüyle ilerlemeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

Kentte bulunan iki sanayi sitesini esnafının 3. Sanayi Sitesiyle daha güzel konuma getireceklerini de müjdeleyen Cahan, “İlimize yakışan modern ve kullanışlı bir sanayi sitesini çok yakın zamanda hediye edeceğiz” ifadesini kullandı.

Başkanımıza teşekkür ederiz

Uşak Belediyesi’nin serzenişlerini cevap verdiğini aktaran 1 Eylül Sanayi Sitesi Başkanı Osman Kaya ise şunları söyledi. “Yolların daha önceden açılması gerekiyordu. Maalesef bugüne kadar çözüme kavuşamamıştık. Konuyla ilgili belediyemize gittiğimizde bize olumlu yönde geri dönüş yaptılar. Son derece yoğun bir trafiği olan sitemizde ikinci bir çalışma ile esnaflarımızın ve müştelerinin girişi ve ulaşımı kolaylaştı. Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz”

İlgili İçerikler: 9 Nolu İmar Uygulama Bölgesi'nin Sorunu Çözüldü Uşak Belediyesi Yılların Sorunlarını Bir Bir Çözüyor; Müjdeler Art Arda Geliyor Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu Uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi YILLARIN SORUNU HALİNE GELEN 'O YOLDA' ÇÖZÜM YAKIN UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÇAĞIN SORUNUNA ANLAMLI DOKUNUŞ Miniklerin bir yıllık çalışması turnuvayla taçlandı ​Vatandaşlar Sorunları İçin Artık Beklemiyor ​Otogar Kavşağı'nda Trafik Sorunu Tarih Oldu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yol marka şehirler belediye sorun 1 eylül sanayi sitesi osman kaya