AK Kadrolar Mesaisine Giden İşçilere Simit İkram Etti

1912
20-06-2018

AK Parti Uşak teşkilatı 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında sabah saatlerinde düzenlediği programla simit, meyve suyu ve peynir ikramı gerçekleştirdi.

Dikilitaş’ta Durak Kahvehanesi önünde düzenlenen etkinlikte, mesaisine gitmek için bekleyen işçilere ikramlarda bulunuldu ve mesaisine giden işçiler de unutulmayıp otobüsleri durdurularak ikramlardan dağıtıldı. İşçilerle samimi sohbetlerin edildiği etkinlikte yoldan geçen vatandaşlar da ikramlardan  nasibini aldı.

Uşak’ta seçimlere yönelik güçlü bir birlikteliğin yakalandığını belirten Başkan Nurullah Cahan, “Bugün şehrimize ve ülkemize katma değer sağlayan, üretim yapan değerli işçi kardeşlerimize sıcak simit ikramında bulunduk, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Lokmamızı bölüşmek, soframızı paylaşmak ve sohbetimizi güçlendirmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu güne kadar elini sıktığımız vatandaşlarımızın kararlılığı bizlere gösteriyor Uşak 24 Haziran’a hazır. Şehrimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletvekillerinin yanında. İnşAllah sandıkların rengini AK Parti’ye boyayacağız. Yoğun ilgi ve misafirperverlikleri nedeniyle bölge sakinlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Gece geç saatlere kadar ziyaretlerini sürdüren ve sabahın ilk ışıklarıyla yeniden sahaya çıkan Başkan Cahan, şehirdeki değişimin ve gelişimin her anlamda sürdüğünü, büyüyen Türkiye’deki gelişimi  yakından ve dikkatle takip ettiklerini, bu değişimi de Uşak’a en iyi şekilde yansıttıklarını kaydetti.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ise, 24 Haziran’da kurulan oyunların bozulacağı önemli bir seçimin gerçekleşeceğini ifade ederek Uşak’ın duruşunun net olduğunu belirtti. Uşaklıların gelişimin ve kalkınmanın yanında olduğunu söyleyen Çakın, “AK Parti hükümetimizin 16 yıldır yaptıklarını halkımız biliyor. Ve bu noktada seçimlerde de desteklerini ortaya koyacaklar İnşAllah.” diye konuştu.

Programa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın ve AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İlgili İçerikler: Saadettin Ayyıldız Şahabettin Erdem Alaettin Türk Omurca Köyünden, Nurettin Keskin Hüsamettin Deniz Hüsamettin Narcıkara Seyfettin Zengin Sedrettin Özdemir Alettin Tekin Burhanettin Aysal
uşak uşak belediyesi nurullah cahan işçi ak parti mesai simit ikramı teşkilat