Başkan Cahan: Milli İrade İle Ak Parti'deki Recep Tayyip Erdoğan Hasreti Vuslata Döndü

21-05-2017

Başkan Cahan: Milli İrade İle Ak Parti’deki Recep Tayyip Erdoğan Hasreti Vuslata Döndü

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu AK Parti'ye tekrar genel başkan olmasını değerlendirdi. Seçimle gelen Cumhurbaşkanının siyasette hep var olması gerektiğini belirten Cahan, "Milli irade, hem tartışmaları hem de AK Parti'deki Recep Tayyip Erdoğan hasretini vuslata dönüştürdü" dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 3'üncü Olağanüstü Kongresiyle tekrar Genel Başkan seçilmesini değerlendirdi. 16 Nisan'daki halk oylamasının kabulü ile yeniden parti üyesi olan ve 3'üncü olağanüstü kongreyle AK Parti Genel Başkanı seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete değer katacağını belirten Başkan Nurullah Cahan, "Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk siyasetinde bir çığır açtı. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın başlattığı bu anlamlı ve kutlu siyasi hareketin bir neferiyiz ve kendisiyle birlikte aynı yolda yürümeye devam edeceğiz. Liderimizin yanında olmaya ve ona her daim destek olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Seçimle Gelen Lider Siyasetten Kopmamalı

Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olarak, 10 Ağustos 2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olduğunu hatırlatan Başkan Nurullah Cahan, "Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine AK Parti'nin adayı olarak katıldı ve halkın teveccühüyle göreve geldi. Nasıl belediye başkanları halkın oyuyla gelip, siyasete devam ediyorsa, Cumhurbaşkanı da atamayla gelmediği için partisinden kopmamalı. Seçimle gelen bir liderin siyasette her zaman var olması gerektiğini düşündük. Türk milleti de bizimle aynı görüşü paylaştığını sandıkta gösterdi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı siyasette görmek istedi. İstanbul Belediye Başkanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığına kadar üstlendiği her göreve, milletin onayı ile gelen Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yine milli iradeyle kurucusu olduğu partinin başına geçti. Milli irade, hem tartışmaları, hem de AK Parti'deki Recep Tayyip Erdoğan hasretini, vuslata dönüştürdü. Bu anlamlı günün, Cumhurbaşkanımız, AK Parti teşkilatları, tüm Türkiye ve mazlum milletlere hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU Döndü Doğan Naile Eroğlu BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan recep tayyip erdoğan