Başkan Cahan'dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

1981
24-07-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

Demokrasinin temel yapı taşlarından bir tanesini basın olarak niteleyen Başkan Nurullah Cahan şu ifadelere yer verdi:

"Basın, fedakarlığın pek çok emaresini üzerinde taşımaktadır. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basın mesleği, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde önemini bir kez daha bizlere göstermiştir. O gün değerli basın mensuplarımızın fedakarlığı ve cesareti, dik duruşu ile milli irade güç kazanmış, hain terör örgütü ise milli iradenin karşısında ezilmiştir. Kamuoyunun sorunlarını ve beklentilerini yöneticilere aktaran, halkı doğru bir biçimde bilgilendiren, gün geçtikçe misyonunu arttıran basın mesleği, vatandaşları her türlü olumsuzluğa karşı koruyan bir unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Kültürel değerlerimizi yansıtan, tarihi kaleme alan basın mensuplarımız, yanlış bilgilerin sosyal medya gibi ortamlarda hızla yayıldığı günümüzde doğru bilgiyi cımbızlayarak doğabilecek olumsuzlukların, bilgi kirliliklerinin önüne geçmekte çok büyük bir önem arz etmektedir. Objektifliğin ve doğruluğun her zaman yanında durması gereken, bilgi kaynakları arasında yer alan basın öte yandan yerel yönetimlerde de bizlere halkımızın taleplerini en doğru şekilde ileterek sorunların çözüme kavuşmasında önemli bir aracıdır. Basın, şehrin menfaatleri doğrultusunda hizmet sunmaktadır. Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren, kamuoyuna karşı olan sorumluluğunu yerine getirmek adına çalışan, bu kutsal mesleği icra eden basın mensuplarımızın, gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum. Ortak akıl ile basın mensuplarımızla birlikte çalışmaktan duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha bu vesileyle dile getirmek isterim. Güzel yarınlarımızı basın mensuplarımızla birlikte inşa edeceğiz."

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 24 Temmuz, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Eşme/Ahmetler Kasabasından, Fatma İnce BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Eşme Yeleğen Kasabasından Mehmet Ercan Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basın bayramı