​Cahan, "Çocuklarımızın Sporu Sevmesi Adına Çalışmalar Devam Edecek"

9-09-2016

Cahan, “Çocuklarımızın Sporu Sevmesi Adına Çalışmalar Devam Edecek”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte sporun emin ellerde olması adına spor kurslarına önem verdiklerine dikkat çekerken, “Yeni neslimize spor kurslarımızla sporu sevdiriyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi Yaz Spor Okulları sertifika töreni gerçekleştirildi. Törende yaz kurslarına katılan 822 öğrenci sertifikalarını aldılar. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü, öğrenciler ve velileri katıldı.

Yoğun ilgi aldık

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan öğrencilerin verimli bir yaz tatili geçirdiğini söyledi. Yeni neslin sağlam bir vücut ve sağlam bir kafayla büyümesini istediklerini belirten Cahan,”‘Uşak Belediyesi çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamak adına çalışmalarını sürdürmektedir. Bu nedenle her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz kurslarımızı açtık. Kurslarımız hemşehrilerimiz tarafından ve yoğun ilgi gördü. Öğrencilerimiz spor branşlarını başarıyla öğrenerek yaz mevsimini tamamladılar. Çocuklarımızın gelişimi bizleri mutlu etti” dedi.

Kurslar sürekli ve devamlı olacak

Öğrencilerin gelişimi adına etkinliklerin devam edeceğini anlatan Cahan, “Bizler bundan sonra da belediyemiz ile öğrencilerimiz arasında bu bağlar devam etsin istiyoruz.   Bu nedenle kış aylarında da öğrencilerimin gelişimini etkileyecek kurslar açıyoruz. Örneğin şu anda tiyatro kurslarımız sürüyor. Sosyal ve kültürel anlamda da etkinliklerimiz devam edecek. Bu konuda bizlere gelen talepleri de cevaplayacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından başkan Cahan öğrencilere sertifikalarını verdi.

İlgili İçerikler: MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR Kadına Yönelik Projeler Hız Kazanıyor Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR
uşak belediyesi nurullah cahan başarı yaz spor okulları serfitika sporda marka kent