​Cahan, "Yeni Araçlar İşleri Hızlandırıyor"

10-07-2015

Cahan, “Yeni Araçlar İşleri Hızlandırıyor”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan yeni araç ve gereçlerle kentin yolları konusunda sıkıntı bırakmayacaklarını belirtti. Başkan Cahan, “Kentimizde yeni ekipmanlarımız ve fedakar personelimiz ile sorunlara merhem olamaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda Uşak şantiyeye dönüştürülürken, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’da çalışmaları yerinde inceleyerek takipçi oluyor. Son olarak İbrahim Tahtakılıç Caddesi’nde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Cahan’a Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu da eşlik etti.

İşler daha hızlı

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentte kısa sürede başarılı işler çıkardık” dedi.

2015 yılında birçok projenin yanında alt yapı ve üst yapı konusunda da çalıştıklarını kaydeden Cahan, “2015 yılını şantiye yılı olacağını daha önce belirtmiştik. Bunun için öncelikle araçlarımızı yeniledik. Akabinde hızlı ve pratik bir şekilde yol sorununu bitirmek için çalışmalarımıza başladık. Bugün de Ayaklı Su Deposu olarak bilinen İbrahim Tahtakılıç Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarını yapıyoruz. Ekiplerimiz bozulan yerleri yeni araç ve gereçlerimizle hızlı bir şekilde yapıyorlar. Bu konuda yeni aldığımız asfalt kazıma makinesi de bizim hızlanmamızda önemli bir etkendir. Makinemiz yolu kazımakla beraber kazınan malzemenin geri kullanılmasına fırsat tanımaktadır” diye konuştu.

Kentin çeşitli noktalarında yoğun bir çalışma olmasında yeni araç gereçlerin faydasının olduğunu ileten Cahan, Belediyenin alt yapı ve üst yapı çalışmalarında ekipmanlar konusunda kendini geliştirmeye devam edeceğini kaydetti.

İşlerin takipçisiyiz

Bundan sonra da belediyenin çalışmalarda titiz bir programlama ile kent sorunlarını çözeceğini aktaran Cahan, “Belediyemiz ilimizin yaşanabilir ve marka olması adına tüm projelerinde beklenilenin üstünde çalışmalarını sürdürecektir. Bu konuda bizlerde yönetim olarak sürekli projelerimizi takip ederek vatandaşlarımızın beklentilerini  yansıtmaya gayret edeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE
İbrahim tahtakılıç yol