​Ferhat Göçer On Binleri Coşturdu

19-05-2015

Ferhat Göçer On Binleri Coşturdu

Uşak’ta ilk defa sahne alan Ferhat Göçer yaklaşık 50 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde bir konuşma yapan Başkan Cahan kent tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında gerçekleşen Uşak Tanıtım günlerinin açılış konserinde Sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konser büyük beğeni kazandı. Uşak Tanıtım Günleri açılış konserine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yusuf Yalçın, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtımı önemsiyoruz

Gecenin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı. “Kentin tantımını önemsiyoruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Cahan, tanıtım ile Uşak’ın birçok kazanım elde edeceğine inandıklarını belirtti. Tanıtım faaliyetlerinin ise profesyonel bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğine dikkat çeken Cahan,”Kentlerin ve değerlerinin en iyi şekilde tanınması için geniş çaplı ve kurumsal bir tanıtım atağına ihtiyaç vardır. İlimiz bugüne kadar bu konuda talihsizlikler yaşamıştır. Birçok değeri olmasına rağmen değerleri yeterince tanıtılmamıştır. İşte bizler bu durumu değiştirmek için harekete geçtik. Üç kurum işbirliği içinde bu yıl ilk defa böylesine geniş katılımlı bir etkinlik yapıyoruz. Bu organizasyonu her yıl düzenleyerek zamanla fuar mahiyetine dönmesini istiyoruz. İşte bu çalışmalar Uşak’ın değerlerini en iyi yerlere getirecektir” dedi.

Açılış konserini de kente yakışan bir şekilde olmasını istediklerini dile getiren Cahan, alana gelen 50 bin civarında vatandaş ile bunu gerçekleştirdiklerini anlattı.

Uşak’ın gelişimini destekliyoruz

Konser öncesin bir konuşma yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ise, “Uşak’ın her zaman bizler için önemi büyük oldu. Uşak günden güne gelişimi ile Ege Bölgesi’nin incisi olmuştur. Bizler de Denizlili olarak Uşak’ta tanıtım ve gelişim çalışmalarını önemsiyoruz. Bilindiği gibi devletimiz de son yıllarda Uşak’a yatırımlar yapmakta ve yatırımlar ile kentin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Buna en güzel örnek ise hızlı tren hattının kentten geçecek olmasıdır. Bu durum bile yatırımcıyı kente çekecek ve yeni organize sanayi ihtiyaçlarının doğmasına neden olacaktır. Öte yandan Uşak geri dönüşüm üssü olması, derisi, kilimi, halısı ve tarhanası ile de en güzel noktalara bu tür çalışmalar ile gelecektir. Biz de desteklerimizi sonuna kadar vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda sanatçı Ferhat Göçeree Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak kilimi takdim etti.

İlgili İçerikler: Ayşe Göçeri Emine Göçer Nuri Göçer Fatma Göçeri Türkiye'nin En Büyük İftarı Binleri Buluşturdu Ali Göçer ve İsmail Göçer Kent Tarihi Müzesi Binleri Ağırladı
ferhat göçer konser uşak tanıtım günleri