Genel Başkan Uşak Belediyesi'nin Misafiri Oldu

31-05-2018

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Uşak Belediyesi’ni ziyaret ederek Cahan’a misafir oldu.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Uşak ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile bir araya geldi. Uşak Belediyesi’ne yapılan ziyarette 24 Haziran genel seçimlerine ve ekonomik duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu, projeler üzerine konuşuldu.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ı ve heyeti kentte ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak gerçekten çok değişti ve gelişti. Daha güzel noktalara da gidiyoruz. Bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor ve özellikle Genç MÜSİAD’ın açılışından dolayı tebrik ediyoruz, hoş geldiniz, şeref verdiniz.” dedi.

MÜSİAD olarak 28. yılı kutladıklarını paylaşan Genel Başkan Kaan ise, Türkiye genelinde 86 noktada faaliyet gösterdiklerini ve yaklaşık dört yıl önce Uşak Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdiklerini paylaştı. Gençlerin yetişmesine büyük bir önem verdiklerini paylaşan Genel Başkan Kaan, “Genç MÜSİAD’ı 2002 yılında kurmuştuk. Dört büyük ilimizde şu anki şube başkanlarımız Genç MÜSİAD’dan yetişme. Aynı zamanda yurt içi teşkilat başkanımız da eski Genç MÜSİAD genel başkanımız. Hedefimiz, MÜSİAD olarak ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek. Hem yerelde Uşak’a hizmet ediyoruz hem genelde ülkemizi temsil ediyoruz.” diye konuştu.

MÜSİAD olarak 76 ülkede, 198 irtibat noktası ile faaliyet gösterdiklerini paylayan Kaan, “Ticari ataşe gibi çalışıyoruz. Ramazan ve açılış gibi vesilelerle hem illerimize dokunuyoruz hem de üyemize dokunuyor, hemhal oluyoruz. O açıdan bugün sizlerle birlikte olduğumuz için de mutluluk duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Yatırımlar ve projeler üzerine gerçekleştirilen sohbetin ardından Başkan Cahan Uşak’ta hayata geçirilen çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı. Başkan Nurullah Cahan misafirine el dokuması Uşak halısı hediye etti.

Son Düzenlemeler: 31 Mays, 2018
İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret müsiad genel başkan