"Hoş Geldin Bebek Projesi" Kapsamında Ziyaretler Devam Ediyor

1-03-2017

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında bebekleri olan iki aileyi evlerinde ziyaret etti.

Uşak Belediyesi’nin sosyal projelerinden birisi olan “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında yeni bebekleri dünyaya gelen ailelerin ev ziyaretleri devam ediyor.

“Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında Başkan Nurullah Cahan, eşi Halime Cahan ile Bozkurt Mahallesinde ikamet eden Yağmur, Osman Aydede çiftinin ikizleri Hüseyin Ege ve Niyazi’yi ziyaret etti.

Başkan Cahan ve Eşi daha sonra ise Umut, Fulya Karakaya çiftinin evlatları Mustafa Erdem'i evinde ziyaret ederek aileye iyi dileklerinde bulundular. Bebeklere altın takıp ailelerle sohbet eden Başkan Cahan, "Hoş Geldin Bebek Projesi" ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini dile getiren Cahan, “Ailelerin en mutlu günlerinde sevinçlerine ortak oluyoruz” dedi. Cahan, “İlimizde ailelerimize her anlamda destek sağlamak için çaba veriyoruz. Her kesimden vatandaşımızın yanında olarak bu mutlu günlerinde aile olarak bir ihtiyaçları var mı bilmek istiyoruz. Bebeklerin sağlıklı ortamda yetişmesi için elimizden gelen desteği ailelere veriyoruz. İnşallah vatana millete hayırlı birer fert olurlar” dedi.

Bebekleri olan ailelere desteklerin devam edeceğini vurgulayan Başkan Cahan, “Yeni bebekleri olan ailelere devletimizin sunduğu çeşitli destekler var. Belediye olarak bizimde aileyi korumak, doğum sonrası aile üzerindeki maddi yükü hafifletmek ve manevi destek sunmak amaçlı desteklerimiz oluyor. Proje kapsamında bebekler için aileye bir çanta veriyoruz. Çanta da bebek bezinden oyuncağına, kıyafetinden pudrasına kadar her türlü malzeme yer alıyor. Bu kapsamda 2017 yılı içerisinde bebekleri olan 445 ailemize destek verdik. Ziyaretlerde ayrıca ailenin sorunu varsa ona da çözüm arıyoruz” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR UŞAK'IN MAYKIL FİKRET'İ DANSIYLA MOTİVE EDİYOR Bebek-2 Avaz BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan destek hoş geldin bebek ev ziyareti