HÜSEYİN KAĞIT SEVDASI UŞAK'TA SOĞUK HAVA DİNLEMEDİ

7-05-2018

Uşak Belediyesi ile Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen Geleneksel Esnaf Festivali sevilen ses sanatçısı Hüseyin Kağıt’ı ağırladı.

Uşaklı esnaflarla vatandaşları buluşturan ve ekonomiye can katan, 3. Geleneksel Esnaf Festivali kültür ve sanat etkinlikleriyle hayata renk katmaya devam ediyor. Birbirinden özel programlarla binlerce Uşaklıyı Atapark’ta toplayan Esnaf Festivali üçüncü gününde Hüseyin Kağıt’ı misafir etti. Soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gören konser birbirinden güzel eserlere ses olan Hüseyin Kağıt ile hem gülümsetti, hem duygulandırdı. Zaman zaman seyircilerin yanına inen ve mikrofon uzatan Kağıt ile Uşak sanata doydu. Öte yandan harika gecede bir gencin yaptığı evlilik teklifi ile duygusal anlar yaşandı.

Konser sonrası değerlendirmede bulunan Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Hüseyin Kağıt, güzel bir gece olduğu vurgusunu yaptı. “Bizim için en önemli şey seyirciydi. Aileler, çocuklar ve çok karma bir kitle vardı. Ve ben Uşak’tan çok mutlu bir şekilde ayrılacağım. Harika bir kalabalık konserimizdeydi.” dedi.

HÜSEYİN KAĞIT: UŞAK’I ÖRNEK GÖSTERECEĞİM

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın makamında yaptıkları görüşmeye değinen ünlü sanatçı Kağıt, “Bir bakana sunum yapar gibi bizleri bilgilendirdi. Ve ben şunu söylüyorum, gerçekten adam görev aşkıyla yanıyor. Yani bir halk olarak, uzaktan bir izleyici olarak görev aşkını gördüm.” açıklamalarına yer verdi. Projeler içerisinde en çok şehrin gerdanlığı Dokuzsele Deresi’ni beğendiğini belirten Kağıt, “Üzerine şarkı bile yazılır. Bundan sonra Uşak’taki çalışmaları örnek göstereceğim. Bir şarkı tuttuğunda nasıl herkes okursa, Uşak’ta yapılan projeler için de bu benzetmeyi yapacağız, bu güzel projeleri anlatacağım. Ben başkan beyle yeni tanıştım ve çok memnun kaldım.” açıklamalarına yer verdi. Hüseyin Kağıt, Uşakspor’un şampiyonluğunu da kutlamayı ihmal etmedi.

BAŞKAN NURULLAH CAHAN’DAN YENİ BİR KONSER MÜJDESİ

Coşkulu ve eşsiz konser nedeniyle Hüseyin Kağıt’a teşekkürlerini ileten Başkan Cahan binlerce vatandaşa hitaben, “En kısa sürede, yaz döneminde tekrar birlikte olmak ister miyiz Hüseyin kardeşimizle?” sorusunu yöneltti. Kalabalığın gür bir sesle evet yanıtını vermesi üzerine bir sonraki konserin müjdesini veren Cahan, festivale ilgi gösteren ve stant açan esnaflara da teşekkür ederek şöyle konuştu: “Burada Ramazan ayı boyunca, yaz dönemi içerisinde bu coşku devam edecek. Uşaklı hemşerilerimiz, Uşaklı esnaflarımızla buluşacak. Bizi burada yalnız bırakmayan Hüseyin kardeşimize de çok teşekkür ediyoruz. İyi eğlenceler diliyorum.”
Konuşmalar sonrası Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Kağıt’a el dokuması Uşak kilimi hediye etti. Hayatı Tespih Yapmışım şarkısıyla milyonların gönlünü kazanan Hüseyin Kağıt ise Başkan Cahan’a özel bir tespih armağan etti.

ALSAY: UŞAK SEYİRCİSİ BAMBAŞKA BİR RUHA SAHİP

İnteraktif şovlarıyla her gece sahneye çıkan ve seyircinin nabzını tutan Showman Doğukan Alsay ise, “Yağmurun şakır şakır yağdığı bir günde on binlerce insan konsere katıldı. Uşak Belediye Başkanımız Nurullah Cahan, ortak akıl kültürüyle Esnaf Odalarıyla birlikte böyle güzel bir projeyi gerçekleştirdi. Hem şehre katma değer kazandıran, istihdam sağlayan esnaf kazandı hem de vatandaşlarımız. Kültür Sanat etkinlikleriyle de Uşak renklendi. Dünyada müziklerini dinlediğimiz, bir beste fabrikası olan Hüsayin abimize çok teşekkür ediyoruz. Seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Türkiye’nin neredeyse her ilinde bulunduğunu kaydeden Alsay, Uşak seyircisinin bambaşka bir hissiyata sahip olduğu değerlendirmesine yer verdi. Hüseyin Kağıt’ın artık Uşak’ın fahri hemşerisi olduğunu belirten Doğukan Alsay, bomba bir proje ile gündeme gelineceğini duyurdu.

Ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt, konser sonrası sevenlerinin yoğun ilgisi eşliğinde alandan ayrıldı.

İlgili İçerikler: Hüseyin Ali Rençber Hüseyin Gürgen Hava Aydın Hüseyin Ersöz Hasan Hüseyin Türe Kabaklar Köyünden, Hüseyin Karahan Hüseyin Toker Hüseyin Arslantosun Eşme/Güllü Köyünden, Hüseyin Akgün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sakinlerinden, Hüseyin Akgün
uşak uşak belediyesi nurullah cahan konser esnaf festivali hüseyin kağıt soğuk hava