​Kemalöz Pazar Yeri Hizmete Açıldı

30-05-2016

Kemalöz Pazar Yeri Hizmete Açıldı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri’ni hizmete açtıklarını belirtirken, “Halkımız modern ve kaliteli pazar yerine kavuştu. Pazar yerleri konusunda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan, kentin en büyük ve en modern pazar yeri olma özelliğine sahip Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri hizmete açıldı. Toplam 10 bin metrekare alanda hizmet veren pazar yeri daha ilk günden vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Oto parkı ve ihtiyaçlara cevap veren yapısıyla kentte yaşayanlardan tam not alan Kemalöz Pazar Yeri her hafta cumartesi günleri hizmete açık olacak.

Söz verdik, yaptık

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Söz verdiğimiz projelerden birisini daha gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz” dedi. Kemalöz Mahallesi’nin pazar yeri ihtiyacını bildiklerini dile getiren Cahan, “İlimizde mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bilen bir yönetim tarzı içinde çalışmalarımız ara vermeden devam etmektedir. Bu kapsamda Kemalöz Mahallemizin sorunları arasında bir pazar yeri vardı. Kemalöz ve Cumhuriyet Mahallesi gibi iki büyük mahalle SSK Pazarı olarak bildiğimiz bölgede pazar ihtiyaçlarını gideriyorlardı. Kentin çeşitli bölgelerinden de bu pazara ilgi olunca ihtiyaca cevap vermiyordu. Bu nedenle göreve gelir gelmez Kemalöz Pazar Yeri’ni planladık ve çalışmalara başladık. Bugün de halkımıza hediye ettik” şeklinde konuştu.

Hemşehrilerimiz beğendi

Pazar yerinin ilk günkü intibasının olumlu olduğuna dikkat çeken Cahan, “Alanımız ilk gün vatandaşlarımızın yoğun ilgisine sahip oldu. Hemşehrilerimiz alışverişlerini buradan gerçekleştirdiler. Aldığımız ilk yorumlar ise projemizin başarılı ve ihtiyaca cevap veren bir yapıda olduğu yönündeydi. Biz bundan sonra da kent merkezinde pazar yerleri ihtiyacını karşılamanın yanında, mevcut pazar yerlerini de hemşehrilerimizin hak ettiği konuma getireceğiz. Bu vesileyle Kemalöz Pazar Yeri’nin hayırlı olmasını diliyorum”

İlgili İçerikler: KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SOSYETE PAZARI'NA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME ŞEKEREVLERİ KAPALI PAZAR YERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI BİRBİRİNDEN GÜZEL ÜRÜNLER ZÜMRA KADIN EL EMEĞİ PAZARINDA KARAAĞAÇ KAPALI PAZARYERİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR KARAAĞAÇ MAHALLESİ KAPALI PAZAR YERİ KURA ÇEKİMİ Fatih Pazar Yeri Kura Çekimi Başvuru Listesi BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFI'NA ZİYARET
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir açılış kemalöz pazar yeri ihtiyaç