Mahalleli Talep ve İsteklerini Doğrudan Başkan Cahan'a İletti

1923
4-07-2017

Mahalleli Talep ve İsteklerini Doğrudan Başkan Cahan’a İletti

Mahalle sakinleri taleplerini iletmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla Uşak Belediyesi’ne ulaştı. Uşak halkının sorunlarına ve taleplerine yakından kulak veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahalle sakinlerini makamında misafir etti.

Vatandaşlarla tek tek tanışan ve sohbet eden Başkan Cahan,  halkın isteklerini ve taleplerini dinleyerek çözüm için düğmeye bastı.

Çay eşliğinde gerçekleştirilen sohbette vatandaşlar Başkan Cahan’a ilgi ve her zaman ortaya koyduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

“ŞİMDİ BİZ MİSAFİRİZ DAHA SONRA BAŞKANIMIZI MİSAFİR EDECEĞİZ”

Ziyarette açıklama yapan mahalle halkından Cennet teyze, “Biz buraya yollarımızın açılması amacıyla geldik. Başkanımıza yollarla birlikte diğer sorunlarımızı da ilettik. Sağ olsun bizimle çok iyi bir şekilde ilgilendi. Dertlerimizle dertlendi. Ve inşallah sorunlarımızı çözeceğini söyledi. Yakın bir zamanda mahallemizde yeniden bir araya geleceğiz.” dedi.

Işık Mahallesi Muhtarı Yaşar Orel ise, “Başkanımıza ilk olarak bizi kabul ettiği için, yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Mahallemizdeki sorunlarımızı, taleplerimizi iletmek üzere geldik. Mahalle sakinlerimize de büyük bir memnuniyetle geldikleri için teşekkür ediyorum.” açıklamalarına yer verdi.

Halkla her zaman gönül gönüle olduklarını kaydeden Başkan Nurullah Cahan, “Değerli Işık Mahallesi Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz burada. Mahalle muhtarımız mahalle eşrafı ile gelmek istediklerini söyledi. Biz de kendilerini davet ettik. Sağ olsunlar onlar da 7’den 77’ye buradalar. Vatandaşlarımızla hasbihal ettik.” ifadelerine yer verdi.

YILLARDIR BEKLENEN DERTLER BAŞKAN’IN MAKAMINDA SON BULDU

Uşak’ın her noktasına hizmet götürebilmek adına çalışmalarını sürdüren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, taleplerin hayata geçmesi adına çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Nurullah Cahan, “Vatandaşlarımız yıllardır bölgeye bir köprü yapılması için beklediklerini ifade ettiler. Farklı konularda da sorunlarını dile getiren mahalle sakinlerimizi dinledik. İnşallah bir sonraki seferde biz onlara misafir olacağız. Durumu yerinde inceleyerek en uygun çözümü ortaya koyacağız. Halkımızın dertlerine çare olacağız.” diye konuştu.

7’den 77’ye, çocuklardan ninelere farklı yaş gruplarından vatandaşların gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle memnuniyetini ileten Başkan Cahan, “Başta mahalle muhtarımıza, mahalle eşrafımıza, ağabeylerimize ve ablalarımıza teşekkür ediyoruz. Halkımızla iç içe, gönül gönüle hizmetlerimiz artarak devam edecek.” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ışık mahallesi talep