Muratbey Uşak Edge'yi Renklerine Kattı

8-07-2017

Sezon hazırlıklarına iddialı bir şekilde başlayan Muratbey Uşak, son olarak Beşiktaş Sompo Japan forması giyen genç basketbolcu Şafak Edge’yi renklerine kattı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Transferlerine hız kesmeden devam eden Kırmızı Siyahlı ekip son olarak Şafak Edge’yi kadrosuna dahil etti. Daha önce Galatasaray ve Banvit gibi takımlarda yer alan ve geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta oynayan Edge ile imzalar atıldı.

Gard pozisyonunda yer alacak 1.88 boyundaki, 25 yaşındaki gözde oyuncu için Uşak Belediyesi’nde imza töreni düzenlendi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın makam odasında gerçekleştirilen törende Başkan Cahan’ın yanı sıra, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, Muratbey Uşak’ın Başantrenörü Ozan Bulkaz, Beşiktaş’tan Uşak Basketbol’a transfer olan Şafak Edge yer aldı.

Başkan Nurullah Cahan, bu sezon oluşturulan yeni kadro ve takımına gönülden bağlı taraftarlarıyla başarılı bir sezon hedeflediklerini belirtti.

Başkan Cahan, “Uşak Belediyesi olarak takımımıza desteklerimiz devam ediyor. Ciddi anlamda güzel bir ekip ve güzel bir kadro oluşturduk. Bugün de Şafak Bey’in imza törenini gerçekleştirdik. Şehrimize, takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Uşak bu sezon Basketbol'un bir starıyla buluşuyor.” dedi.

SEYİRCİMİZLE BİRLİKTE DAHA İYİLERİNE İMZA ATACAĞIZ

Bundan sonraki süreçte hem Milli Takımda oynayabilecek hem de dünya klasmanında söz sahibi olabilecek oyuncularla Uşak’ı en güzel şekilde temsil edeceklerini aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Basketbol Uşak’ın bir değeri. Özellikle tekrar ve tekrar ifade ediyorum. Maçlarda aileleri kapsayan, çocukları kapsayan, 7’den 77’ye herkesle mükemmel bir seyirci portföyümüz var. Bunu İnşallah daha üst seviyelere çıkartacağız. Güzel bir kadromuz oluştu. Güzel bir ekip ortaya çıktı. İnşallah bu yıl takımımız basketbolda ciddi anlamda kendisinden söz ettirecek. Ben Şafak Bey’e bizi tercih ettiği için teşekkür ederim. Hocamıza da çok teşekkür ederim, gerçekten çok güzel bir ekip oluşturduk.” diye konuştu.

Başkan Nurullah Cahan, Türkiye’nin Uşak Basketbol’u severek izleyeceğini ve heyecanla takip edeceğini söyledi.

LİSTENİN EN ÜST OYUNCUSU MURATBEY KADROLARINDA

Şafak Edge’nin kendi transfer listesinin en üst sırasında yer alan oyuncu olduğunu paylaşan Muratbey Uşak’ın Başantrenörü Ozan Bulkaz ise şöyle konuştu:

“Şafak hem milli takımın gelecekte iyi bir oyuncusu hem de Türkiye’yi dışarıda temsil edecek kaliteli bir oyuncu. Her sene oyuncu gelişimi konusunda yerli ve yabancı olarak gerçekten isim yaptık. Bunu da hak ettik. Şafak da önümüzdeki yıl Uşak’ta çok iyi işler yapıp hem takımıyla parlayacak hem de kendisi hak ettiği yere gelecek.”

Takıma ve yeni gard Şafak Edge’ye bu önemli transferin hayırlı olmasını dileyen Başantrenör Bulkaz, yeni oyuncularla Uşak’ın basketbolda marka olacağını aktardı.

Şafak Edge ise kırmızı siyahlı formasıyla yaptığı ilk açıklamasında, “Öncelikle Ozan abiye çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok heyecanlı ve ben buraya geldiğim için ondan da heyecanlıyım. Uşak, şehir olarak da basketbola aç bir şehir. Bütün maçlar seyirci anlamında dolu geçiyor. İnşallah Uşak’ı yüksek yerlere çekeceğiz. Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Güzel şeyler olacak.” ifadelerini paylaştı.

Son Düzenlemeler: 08 Temmuz, 2017
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak basketbol Uşakbelediyesi nurullahcahan muratbeyuşak şafakedge