Muratbey Uşak'ın Yeni Sezon Kaptanı Belli Oldu

2081
20-06-2017

Sezona bomba transferlerle giren Muratbey Uşak yeni kaptanını renklerine bağladı.

Muratbey Uşak 2017-2018 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Birbirinden önemli yerli ve yabancı basketbolcuları renklerine katan kırmızı siyahlı ekip, uzun yıllar Türk Telekom ve son olaraksa Büyükçekmece Basketbol forması giyen Mutlu Akpınar ile anlaştı.

Basketbol Süper Ligi'nde 400 maç barajını geçen 34 yaşında ve 2 metre boyundaki uzun forvet oyuncusu takımda bu sezon kaptan olarak görev alacak.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın makam odasında gerçekleştirilen imza töreninde tecrübeli oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Törene Başkan Nurullah Cahan'ın yanı sıra UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, Başantrenör Ozan Bulkaz ve Muratbey Uşak Genel Menejeri Fatihhan Erdoğan katıldı.

Burada açıklamada bulunan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kaliteli bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Cahan, "Takımımızın yeni kadrosu başarının sinyallerini veriyor. İnanmışlığın, azmin ve bilginin birleşimiyle ortaya çıkan takımımızla İnşallah sezonu en iyi noktada tamamlayacağız. Oluşturulan kadromuzdaki birbirinden değerli oyuncularımızla basketbolda bambaşka bir seyir keyfi yaşatacağız." dedi.

Son Düzenlemeler: 20 Haziran, 2017
İlgili İçerikler: YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE ORTAK OLDUK GERİ DÖNÜŞÜM FİNLANDİYA'NIN PAİMİO ŞEHRİ İLE UŞAK'IN KESİŞİM NOKTASI OLDU Şakir Yeniceli ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basketbol muratbey uşak