SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ İLK MEYVELERİNİ VERDİ

26-11-2018

Uşak Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan ve yoğun ilgi gören Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi’nin desteğiyle kilo veren 8 vatandaş, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan tarafından ödüllendirildi.

1 Eylül 2018 tarihinde açılan ve bugüne kadar yaklaşık6bin kişinin destek aldığı Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi, vatandaşa sunduğu sağlıklı imkânlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bünyesindekidiyetisyen, yaşam koçluğu, spor eğitmenliği  ve ücretsiz bisiklet hizmetleri barındıran Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi, sunduğu diyetisyen hizmetinin karşılığında yalnızca bir kitap talep ediyor vetoplanan kitaplara ihtiyacı olan okulların kütüphane oluşturmasına destek sağlıyor.

Sağlıklı Yaşama İlk Adımları Atan 8Kişi Ödüllendirildi

Verilen diyetisyenlik hizmetinden yararlanan 8 vatandaşkısa bir zaman içinde yaklaşık 5 ile 10 arasında kilo verdi. Verdikleri kilolarla sağlıklı bir hayata adım adan vatandaşları Başkan Cahançeşitli miktarlarda hediye çekiyle ödüllendirdi.

Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden Çok Memnunuz

Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin aldıkları diyetisyenlik hizmetiyle kilo veren vatandaşlar Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden çok memnun olduklarını, diyetisyenlerin kendilerine ilgiyle yaklaştıklarını ve burada zaman geçirmekten çok mutlu olduklarını söylerken Başkan Cahan’a da böyle bir hizmeti Uşak’a kazandırdıkları için teşekkür ettiler.

Sağlıklı Yaşam Merkezi’yle Uşak 1 Ton Zayıfladı

Kilo veren vatandaşlarının ödülünü bizzat kendisi takdim eden Başkan Cahan, “Günümüzün en büyük problemi obezite, aşırı kilo. Merkezimizi Uşak’a kazandırılalı 2.5 ay oldu ve yaklaşık 6bin Uşaklı hemşehrimizi burada misafir ettik. Burada hemşehrilerimize ücretsiz diyetisyenlik hizmetinin ve yanında spor hizmeti de veriyoruz. Sağlıklı bir neslin yetişmesi anlamında Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizin faydasını görüyoruz. Burada yaklaşık olarak 10 kilo veren 8 vatandaşımız var, onları ve gelecek olan vatandaşlarımızı motive etmek adına onları ödüllendirdik. İnşallah bu artarak devam edecek ama şunun altını çiziyorum 2.5 ayda uygulamış olduğumuz bu diyetisyenlik programıyla, Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizle biz Uşak’a tam olarak 1 ton zayıflattık. Çünkü sağlık her şeyin başı. Burada biz de bir nebze faydalı olabiliyorsak ne mutlu. Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizde çalışan diyetisyen arkadaşlarımıza, spor eğitmeni arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. En önemlisi burayı boş bırakmayan, onları ziyarete gelen hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel günlerde daha sağlıklı vücutlarla hep daha güzel günler bizi bekliyor diyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir İlknur Öztürk ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI Elif Yeşilkaya Halil Tilki Aleddin Tilki SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU
uşak belediyesi nurullah cahan ödül sağlıklı yaşam merkezi kilo