TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE GELİŞEN UŞAK VURGUSU

19-09-2018

Geçtiğimiz günlerde Uşak Belediyesi’nin destekleriyle Kapadokya gezisine giden Uşak Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası, Başkan Cahan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Uşak Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Şerif Çelik ve yönetimi, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Odaların ve sivil toplum kuruluşlarının taleplerini kırmayan Başkan Cahan’a, Kapadokya gezisi nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Çelik, Cahan’ın ne vatandaşı ne de esnafı hiçbir zaman geri çevirmediğini söyledi.

Toplamda 90 kişinin katılımıyla gerçekleşen bir gezi olduğunu söyleyen Uşak Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Şerif Çelik, “Kapadokya gezisinden önce Sayın Başkanımızın yanına geldiğimizde bizi geri çevirmeyerek iki otobüs verdi ve Kapadokya’ya gittik. Neşeli ve güzel bir yolculuk oldu. Stres atmak için iyi bir gezi oldu. Bundan dolayı tüm arkadaşlarımız adına bizleri hiçbir zaman kırmayan Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a çok teşekkür ediyoruz. O sadece bizi değil hiçbir vatandaşı ve oda başkanlarını kırmıyor. Kendisine başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

ODA BAŞKANI ÇELİK’TEN GELİŞEN UŞAK VURGUSU

Uşak’ın baştan aşağı güzelleştiğini dile getiren Oda Başkanı Çelik, “Uşak’a daha önce gelenler, sonraki ziyaretlerinde değişimi çok net ifade ediyor. Herkes gelişimden, değişimden ve hizmetlerden dolayı memnun. İnşAllah Uşak daha güzel bir yer olacak. Yavuz Donat’ın dediği gibi, Uşak çok güzel ama tanıtılmamış. Başkanımız da bu anlamda çok ciddi bir çalışma yapıyor. Kendisine bir oda başkanı olarak, bir esnaf olarak çok teşekkür ediyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

BAŞKAN CAHAN: İŞ BİRLİĞİ GELİŞİMİN ANAHTARI

Uşak Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası ile çeşitli iş birliklerinin gerçekleştirildiğini ve sağlanan bu bağın şehirdeki sosyal gelişime katkıda bulunduğunu dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ziyaret nedeniyle teşekkürlerini iletti. “Bize gelen esnaflarımızın talebini bu güne kadar hiç kırmadık. Onlar bizim kıymetlimizdir.” diyen Başkan Cahan, “El ele, gönül gönüle bu şehir bizim. Onların mutluluğu bizim mutluluğuz. Eğer onlar mutluysa bizler de mutluyuz. Ülkemizin her bir yanı ayrı bir cennet. Uşak’tan Kapadokya’ya güzel bir seyahat oldu. Hemşehrilerimiz orada memleketimizin değerlerini gördüler.” diye konuştu.

HERKES DEĞİŞİMİN FARKINDA

Uşak’ın değiştiğini, güzelleştiğini ifade eden Başkan Cahan şöyle devam etti: “Bu değişimi herkes fark ediyor. Biliyorsunuz geçen hafta Sabah yazarlarını Uşak’ta misafir etmiştik. Uşak’taki değişimi kendilerine gösterdik ve Yavuz Donat üstadımız da bunu açık ve net bir şekilde ifade etti, Uşak destanı olarak köşelerine taşıdı.  Şehrimiz bunu hak ediyor. Burada tarih var, kültür var, medeniyet var, sporundan tutun da her türlü etkinlik burada var. Her açıdan şehrimiz markalaşıyor. Yollarımız, alt yapımız, belediyecilik hizmetlerimiz ve sosyal etkinliklerimiz oldukça iyi durumda. Bunu da hep birlikte başardık. Dün de Ahilik Haftası münasebetiyle esnaf odası başkanlarımızla birlikteydik. Güzel bir birlikteliğimiz var ve İnşAllah bu bağımızla Uşak daha üst noktalara gelecek.” dedi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan esnaf odası manifaturacılar