Uşak Belediyesi, işçilere hak ettikleri 1 Mayıs'ı yaşattı

2-05-2018

Uşak Belediyesi, bünyesinde bulunan personeline 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Kayaağıl’da çeşitli etkinlikleri içeren bir piknik organize etti. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın bizzat işçilerin yanında olduğu programda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde belediye bünyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nde düzenlenen pikniğe işçilerle birlikte aileleri katıldı. Geleneksel hale getirilen ve şenlik havasında geçen programda çocuklara ve ailelere yönelik yarışmalar gerçekleştirildi. Çocuklar için Hacivat Karagöz, palyaço gibi tiplemelerin yer aldığı organizasyonda işçiler için çekilişler yapıldı.

Başkan Cahan: Uşak onlarla güzelleşiyor

1 Mayıs İşçi Bayramını belediye personeliyle birlikte geçirmek istediklerini ve güzel bir etkinlik olduğunu belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak Belediyesi ailesi olarak güzel bir İşçi Bayramı kutladık. İstedik ki Uşak’ın güzelleşmesinde emeği olan işçi kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gün geçirelim, onların bayramına eşlik edelim. Çünkü biz onlarla birlikte 210 bin tane hemşerimize hizmet ediyoruz. Sağ olsunlar bizi kırmayarak geldiler ve güzel bir program oldu.” diye konuştu. Tüm işçilerin, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı tebrik eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki hizmetin ortaya çıkmasında özveri ile çalışan personeline teşekkürlerini iletti.

İşçi Özdemir: 1 Mayıs İşçi Bayramını tam manasıyla yaşadık

Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri personeli Galip Özdemir, “Uşak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, çalışıyoruz. Belediye Başkanımız da bu tür programları her sene düzenleyerek bizleri mutlu ediyor, kendisinden Allah Razı olsun. Çocuklarımızla, ailelerimizle birlikte buraya gelerek keyifli vakit geçiriyoruz. Başkanımız sayesinde 1 Mayıs İşçi Bayramını tam manasıyla yaşadık.” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a yaşattığı özel gün nedeniyle teşekkür eden Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışan Nilgün Çopur ise, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Ailelerimizle birlikte buraya geldik ve İşçi Bayramını en iyi şekilde geçirdik.” diyerek neşesini paylaştı. Uşak Belediyesi’nin her alanda önemli çalışmalar yaptığını paylaşan Çopur, özellikle kültür ve sanat alanındakilere vurgu yaptı.

Aileleriyle birlikte programa katılan ve oldukça eğlenceli vakit geçiren miniklerden Bengüsu, çok güzel ve eğlenceli vakit geçirdiklerini söyledi.

Ayrıca İşçi Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte Başkan Cahan işçilere ve ailelerine karanfil verdi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve daire müdürleri de katıldı.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban Uşak Ulubey Çamdere Köyü'nden İbrahim Erdoğan
uşak uşak belediyesi nurullah cahan işçi bayramı 1 mayıs şenlik kayaağıl jeotermal tesisleri