Uşak Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

2-10-2014

Uşak Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve belediye meclis üyeleri kurban satış yerlerinde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Kentte kurulan tüm kurban satış yerlerinde tek tek vatandaşları dinleyen Başkan Cahan’a ilgili müdürlükler de eşlik etti. Kurban Bayramı öncesi ve esnasında bütün tedbirlerin alındığını kaydeden Başkan Cahan, kurban satış noktalarında da vatandaşlar tarafından görülen eksiklikleri bizzat dinlediklerini ve çözüme kavuşturduklarını iletti. Uşak Belediyesi’nin kentte yaşayan herkesin huzur ve güven içinde bayrama girmesini istediklerini dile getiren Cahan, " İlimizde her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi vatandaşlarımızda tatlı bir telaş söz konusu. Satış noktalarına giden vatandaşlarımız kurbanlık için son hazırlıklarını yaparken biz de onların yanında olmak istedik. Bizzat sorunları dinleyerek hemen gerekli talimatlarımızı verdik” dedi. An itibari ile satış noktalarından hiçbir sorun görmediklerini aktaran Cahan, bu nedenle mutlu olduklarının altını çizdi. Kurban Bayramı esnasında da aynı hassasiyet ile bütün birimlerin hazır kıta bekleyeceğine işaret eden Cahan, " Bayram esnasında vatandaşlarımızın belediyecilik anlamında rahat etmeleri asıl hedefimizdir. Bu nedenle Zabıta ekiplerimizden temizlik işleri müdürlüğüne, itfaiyemizden veteriner hizmetlerine kadar hazır olacağız olası sıkıntılara ise hemen müdahale edeceğiz” ifadesini kullandı.

Sıkıntısız bir bayram olacak

Uşak’ta belediye olarak bayramın sıkıntı yaşanmadan geçmesi için bütün imkanların hazır olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Uşak Belediyemiz kentin sorunları için her zaman duyarlı bir belediyedir. Sürekli vatandaşlarımız ile iç içe olup sorunlara hemen çözüm üretmekteyiz. Bunun yanında dini hassasiyetlerimizin olduğu özel günlerde de bütün birimlerimiz hazır bulunmaktadır. Kurban Bayramı’nda da bu kapsamda hassas davrandık. Gerek satış noktalarının oluşması ve gereksinimleri, gerekse kesim noktalarının belirlenmesi safhasında dikkatli olduk. Bugün de satış noktalarında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ve kurban satıcılarının gördüğü eksikliklere hemen müdahale ediyoruz. Bu hassasiyet bayram boyunca devam edecek. Güzel bir bayram geçirmek için belediyecilik anlamında hazır bulunacağız. Gelen tüm şikayet ve eksiklikleri ise hemen çözeceğiz. Bu düşünceler ile tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin mübarek kurban bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

4.0
İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban Uşak Ulubey Çamdere Köyü'nden İbrahim Erdoğan