Uşak Belediyesi Sanat Akademisi'nin Galası Yapıldı

23-05-2017

Uşak Belediyesi Sanat Akademisi, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda, ses sanatçıları Yaprak Sayar ve Emre Oral Burç ile kemane sanatçısı Cafer Nazlıbaş’ın katılımlarıyla gala gecesi gerçekleştirdi.

Uşak Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde oluşturulan, çocuk ve yetişkinlerin oluşturduğu korolar ile mehter takımının sunum yaptığı gala gecesini, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve eşi Halime Cahan da izledi.

Uşak Belediyesi Sanat Akademisi Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik’in ney taksimi yaptığı gala gecesinde, tanınmış kemane sanatçısı Cafer Nazlıbaş bir müzik ziyafeti verdi. Türk sanat müziğinden şarkılar seslendiren Yaprak Sayar ve Emre Oral Burç da performanslarıyla dinleyenleri büyüledi.

Burada bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte sanatın her yaş ve meslek grubuna hitap etmesi için ne gerekiyorsa yapıldığını ifade etti. Başkan Cahan, “Uşak, aşıklık kültürüyle ortaya çıkan bir şehir. İlimizin sanatta ve kültürde ayrı bir yeri ve önemi var. Bu noktada belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Kurduğumuz akademinin kapıları herkese açıktır” dedi.

Öte yandan Başkan Nurullah Cahan, gala gecesinde mini bir konser veren Çocuk Sesler Korosu ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve eğitmen hocalara çiçek takdim etti.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan sanat akademisi çocuk sesler korosu