Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Milletin Dirilişi'ni Sahneleyecek

13-07-2017

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz'u konu alan "Milletin Dirilişi" tiyatrosu yarın sahneye taşınacak.

Kurulduğu günden bu yana yaklaşık bir buçuk yıllık süreçte çeşitli ödülleri şehre kazandıran ve başarılı oyunlara imza atan Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan yeni bir oyunu sahneye taşıyacak.

Metin yazarlığından sahne düzenine kadar tamamını Şehir Tiyatrosu ekibinin yaptığı ve yaklaşık 2 ay süren çalışmalar sonucu sahneye çıkmaya hazır olan oyunda 25 kişilik bir ekip oyunu sahneleyecek.

Toplamda 13 sahneden oluşan tek perdelik "Milletin Dirilişi" oyunu yarın halkın karşısına çıkacak.

15 Temmuz anma programları kapsamında, Uşak Belediyesi tarafından kent meydanında düzenlenen etkinlerde sahneye taşınacak olan "Milletin Dirilişi" oyunu 80'lerden bu yana darbelerin verdiği zararı anlatacak.

Bir saatin üzerinde sürecek olan oyunun finalindeyse Dursun Ali Erzincanlı'nın Otuz Kuş şiiri okunacak.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan şehir tiyatrosu milletin dirilişi