UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

27-12-2018

Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanları, Uşak Belediye Başkanı Avukat Nurullah Cahan’ı bugün makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, makamında Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanları’nı ağırladı. Ziyarete Uşak Ziraat Aletleri ve Nakil Vasıtaları Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan, Terziler Konfeksiyonu Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çavuşoğlu, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Şerif Çelik, Servisçiler Odası Başkanı Ekrem Çetin, Elektronik Tesisatçıları Esnaf Odası Başkanı Coşkun Yurtludağ ve Pamuklu Dokumacılar Esnaf Odası Başkanı Sadettin Öztürk katıldı. Başkan Cahan’dan helallik almaya geldiklerini söyleyen oda başkanları, 5 yıl boyunca desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen, sosyal aktivitelerde ve kültürel turlarda her zaman esnafın yanında yer alan, esnaf belediye kardeşliğini en üst seviyeye çıkaran Cahan’a teşekkürlerini sundu.

Arıkan: “Başkanımızın Bu İlgisine Bizler De Duyarsız Kalamazdık”

Ziyareti sırasında konuşan Uşak Ziraat Aletleri ve Nakil Vasıtaları Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan, Başkan Cahan’ın 5 yıl boyunca esnaf odalarına ve üyelerine verdiği desteklerden dolayı duyarsız kalamadıklarını ve bizzat kendisini ziyaret ederek helallik almak istediklerini belirtti. Arıkan ayrıca şu sözlere yer verdi: “Nurullah Başkanımla 5 yıllık sürede birlik ve beraber içinde çalıştık. Biz esnaf kuruluşları olarak isteklerimizi Başkanımızla yer yer paylaştık ve bunun akabinde kendisi de bizimle yakından ilgilendi. 5 yıl boyunca herhangi bir sorunumuz olduğunda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu yüzden kendisine çok teşekkür eder, gelecek yaşamında başarılar dileriz” dedi.

Çelik: “Başkanımıza Hakkımız Helal Olsun”

Başkan Cahan’a haklarını helal ettiklerini dile getiren Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Şerif Çelik, kendilerinin isteklerini her zaman yerine getirdiği, taleplerini can kulağıyla dinleyip hızlı çözümler ürettiğini belirterek Uşak’a ve belediyeciliğe yeni bir vizyon kazandırdığı için Başkan’a teşekkür etti.

Öztürk: “Nurullah Başkanımızın Esnaf Teşkilatına Yaklaşımı Bambaşkaydı”

Başkan Cahan’ın esnaf teşkilatına yaklaşımından ve duydukları memnuniyetten bahseden Pamuklu Dokumacılar Esnaf Odası Başkanı Sadettin Öztürk ise Cahan’ın kendilerine fazlasıyla emeğinin geçtiğini söyleyerek 5 yıl boyunca sunduğu desteklerden dolayı ve Uşak’ı yaşanılabilir marka kent haline getirdiği için şükranlarını iletti. Sayın Başkan’ın modern Uşak’ın inşasında emekleri yadsınamaz olduğunu belirterek sözlerine son verdi.

Başkan Cahan: “ Esnaf Odalarımızla Ele Ele Gönül Gönüle Uşak’ımızı Yaşanabilir Bir Kent Haline Getirdik”

Kendilerine teşekkür ziyareti gerçekleştiren esnaf odaları birliği başkanlarına bu nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Cahan, Uşak’ın değişimini esnaf odalarıyla birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Cahan teşekkür ziyareti hakkında ayrıca şu sözleri dile getirdi: “5 yıl boyunca Uşak’a hizmet için esnaflarımızla el ele kol kola birlikte çalıştık. Beraber güzel işler yaptık, birbirimizi her konuda destekledik ve Uşak’ımızda bir tarih yazdık. Oda başkanlarımızla dünden bugüne anılarımızı konuşarak Uşak’ımızın değişimini istişare ettik. Bu süre içinde birbirimize elbette ki hakkımız geçti, benim hakkım var ise helal ediyorum. Biz hizmet için geldik, hizmetimizi yaptık Uşak’ımızı geliştirdik ve güzelleştirdik. Uşak 5 yıl önceki Uşak değil, şimdi çok değişti. Esnaf arkadaşlarımızla, oda başkanlarımızla hem şehir içinde hem şehir dışında çok güzel işleri hayata geçirdik. Ele ele gönül gönüle Uşak’ımızı yaşanabilir bir kent haline getirdik. Oda başkanlarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Samimi sohbetlerin edildiği ziyaretin ardından oda başkanları Başkan Cahan’a çiçek takdim etti ve beraber anı fotoğrafı çekildiler.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan esnaf sanatkarlar odası