Uşak Seçmeninden AK Kadrolara Tam Destek

18-06-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti Uşak teşkilatı 24 Haziran genel seçimleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Uşaklı esnaflarla ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Uşak teşkilatı ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ramazan ayı olmasına rağmen gündüzleri cadde esnaflarıyla, iftardan sahura kadarda çeşitli kahvehanelere ve kafeteryalara ziyaretler yapılarak vatandaşların destekleri ve duaları isteniyor. Ziyaretlerde karanfil hediye edilerek, genel seçimin öneminden bahsediliyor.

Bu kapsamda Galericiler Sitesi oto pazarına gerçekleşen ziyarette esnafla ve alışverişe gelen vatandaşla bir araya gelinerek esnafın talep ve önerileri de dinlendi. Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, AK Parti Uşak milletvekili adayları Mehmet Altay, İsmail Güneş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve parti teşkilatı bulundu.

Galericiler Sitesine yapılan ziyarette açıklamalarda bulunan Uşak Galericiler Sitesi ve Kooperatifi Başkanı Ahmet Akman, ülke olarak son derece önemli bir seçime gireceklerinin altını çizdi. Akman, ”Seçime gidiyoruz ve bu seçim ülkemiz için çok önemli bir seçim. Bu hususta aday olan milletvekillerimiz bizi ziyaret ederek dertlerimizi, sorunlarımızı dinlediler. En önemlisi de bu genel seçimin ne kadar kıymetli olduğunu bildirdiler. Bizler de bu seçimin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Vekil adaylarımıza seçimde başarılar diliyorum. İnşallah vatana, millete hayırlı işler yaparlar. Başkanlık seçimini ilk kez yapacağız. Vatanımız için en hayırlı sonucun çıkmasını diliyorum” dedi.

AKMAN: UŞAK ÇAĞ ATLADI

Akman, Başkan Nurullah Cahan’ın çalışmalarına da dikkat çekerek yapılan hizmetlerin Uşak tarihinin en kıymetli çalışmaları olduğuna değindi. Akman sözlerine şöyle devam etti.

“Belediye Başkanımız gerçekten çok güzel çalışıyor. Ben kendim 1990 senesinde Uşak’a geldim ve o günden 2014’e kadar şahit olduğum tek şey dönemin Belediye Başkanlarının İsmetpaşa Caddesini söküp yeniden yapmaktı. Fakat son 3-4 senedir Uşak’ımız çağ atladı. Her yönden çağ atladı aslında yollarıyla, sosyal alanlarıyla, parklarıyla. Gerçekten çalışmalar çok güzel. Bu tabi bir sistem işi, bütün bunlar Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın çalışmaları ve önderliğinde yapılan işler. İnşallah çok daha iyilerini yapacaklar şehrimize. Vekillerimize ve Belediye Başkanımıza bizlere yapmış oldukları ziyaretten dolayı ve bizleri değerlendirmeye aldıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Galericiler sitesi esnaflarından Yüksel Uludağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle bu ziyaretten dolayı vekillerimize ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlerle oturdular, taleplerimizi sordular. O yüzden buraya gelmelerinden dolayı son derece mutlu olduk. Ayıca başkanımızın çalışmalarına da değinmek istiyorum. Uşak’a gelebilecek en güzel yatırımlar yapıldı. Olağanüstü hizmetler Uşak’a kazandırıldı” ifadelerini kullandı.

Bir başka esnaf Muhammet Çömen ise, “Bugün vekillerimiz ve belediye başkanımız sitemizi ziyaret ettiler. Biz onlardan son derece memnunuz. Recep Tayyip Erdoğan zaten başımızın tacı. Seçimler için hakkımızda hayırlısı olur İnşallah. Gönül ister ki şehrimizde 3-0 AK Parti alsın ama 2-1 şeklinde olacak gibi” açıklamalarına yer verdi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan destek 24 haziran seçmen