Yeni Sezonda Parkelerde Muratbey Uşak Rüzgarı Esecek

16-06-2017

Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak, Fransa Orleans altyapılı Murat Kozan'ı ve Yardımcı Antrenör Mustafa Mavili'yi kadrosuna dahil etti.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kazandıran Muratbey Uşak Tayfun Erülkü'yü renklerine katmasının ardından iki yeni isimle kadrosunu genişletmeye devam etti.

İki ismin daha kırmızı siyahlı renklere bağlandığı imza töreni Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın makam odasında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ve UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen de törende yer aldı.

Daha önce Best Balıkesir ve Bandırma Kırmızı takımlarında forma giyen Kozan bundan sonraki mücadelesini Muratbey Uşak formasıyla sürdürecek.

Fransa altyapısında yetişen 23 yaşındaki 2.07 boyundaki genç oyuncu takımda pivot olarak yer alacak.

TAKIMA YENİ YARDIMCI ANTRENÖR

Öte yandan Başantrenör Ozan Bulkaz'la sözleşme yenileyen Muratbey Uşak kadrosuna bir de yardımcı antrenör kattı.

Daha önce Best Balıkesir'de, Trabzon'da ve TED Ankara'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Mustafa Mavili ile sözleşme imzalandı.

Sporun her alanına destek veren ve sportif bir şehrin inşası için projelerin hayata geçmesini sağlayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni sezon için hazırlıkların sürdüğünü belirtti. Başkan Cahan yabancı transferlerin de çoğunu bitirdiklerini kaydetti.

Son Düzenlemeler: 16 Haziran, 2017
İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basketbol muratbey uşak