Meclis Karar Özetleri

13-02-2019
T.C.
UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ         GÜNÜ               SAATİ   DÖNEM      TOPLANTI    BİRLEŞİM    OTURUM
04.02.2019     PAZARTESİ         17.00             2019               2                   2        1

Katılan Üyeler; Meclis 1.Başkan V. : Ahmet Gökhan ÖZBAĞ,  Üyeler; Emine YILDIRIM, Özer ERKEK, Zeki ERCEL, Hasan ERDOĞAN, Sedat AYDIN, Hakan ULUDAĞ, Mehmet DEMİRHİNDİ, Ercan ALKAN, Mehmet Emin AKYAY, Mesut ÖZBEY, Sevgi COŞKUN, Mehmet YAŞAR, Salih KÜÇÜK, Ummahan Feryal SAĞNAK, Bekir AKAĞAÇ, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER, Mustafa EKŞİ, Orhan TAMER,  Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL, Necmi DURSUN ve Arslan ÖZKAN.

GÜNDEM:

5.Nurtekin AKTEKE, Emine AKTEKE, Rahime BAYTUR, Orhan AKTEKE ve  Salih AKTEKE; İlimiz, Merkez, Karaağaç Mahallesi, 5713 ada 3  numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki taleplerinin görüşülerek karara bağlanması.
6.Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih ve 18 sayılı Kararı ile, 3194 sayılı İmar Kanunun 8/b maddesi gereğince, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün talebine istinaden; 16.11.2018 tarih ve 638-639 sayılı Belediye Meclis Kararları ile onaylanan imar planı değişikliğine askı süresi içerisinde Mustafa DEMİR, Kamil YİĞİT, İsmail Hakkı YALÇINDAĞ, Ummuhan Gülperi DÜLGER ve Sedat DEMİR tarafından yapılan itirazların İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
7.Belediye Meclisinin 03.01.2019 tarih ve 10 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca uygun görülen 13 adet taleplerin Trafik Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
8.Belediye Meclisinin 03.01.2019 tarih ve 10 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca reddedilen 32 adet taleplerin Trafik Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
9.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 25 adet talebin görüşülerek karara bağlanması.
11.(İlave Madde 2): Belediyemizde Dolu-Boş bulunan memur kadro unvan değişikliği ve derece değişiklikleri norm kadro standartlarına uygun olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan (II) sayılı Boş Kadro Değişiklik Cetveli ile (III) sayılı Dolu Kadro Değişiklik Cetveli'nin görüşülerek karara bağlanması.
12.(İlave Madde 3): Belediye Meclisinin 07/12/2018 tarih ve 677 sayılı kararı ile İlimiz Merkez Aybey Mahallesi Taziye Evi ve Mahalle Konağına "Selahattin EYYUBİ Taziye ve Mahalle Konağı" isminin verilmesi konusunun İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.

K A R A R    Ö Z E T L E R İ:

Gündemin 7., 8. ve  9.maddelerinin gündemin 5.maddesinden önce görüşülmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

7.Belediye Meclisinin 03.01.2019 tarih ve 10 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca uygun görülen 13 adet taleplerin Trafik Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Trafik Komisyonunca uygun görülen 13 adet talebin Trafik Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
8.Belediye Meclisinin 03.01.2019 tarih ve 10 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca reddedilen 32 adet taleplerin Trafik Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Trafik Komisyonunca reddedilen 32 adet talebin Trafik Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
9.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 25 adet talep görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 25 adet talebin Trafik Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Meclis 1.Başkan V.:  Ahmet Gökhan ÖZBAĞ; Gündemin kalan maddelerinin 05.02.2019 Salı günü saat 17.00 de görüşmek üzere 2. Birleşimi kapatmıştır.

Ahmet Gökhan ÖZBAĞ          Emine YILDIRIM          Sevgi COŞKUN

Meclis 1.Başkan V.                  Katip                               Katip

İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Kira İhale İlanı - 13/02/2024 Bozkurt ve Karaağaç Mahalleleri 55. Bölge 18. Madde Uygulaması Parselasyon Planı 3. Askı İlanı
Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 04.02.2019