3. Kum Voleybolu Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

1-10-2019

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu sene 3. kez düzenlenen Geleneksel Kum Voleybolu Turnuvası’nın kazananları,  Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’dan kupa ve madalyalarını aldı. Turnuvaya ev sahipliği yapan Başkan Çakın’a ise teşekkür plaketi takdim edildi.

Geçtiğimiz günlerde 3x3 Kurtuluş Sokak Basketbolu Turnuvasını gerçekleştiren Uşak Belediyesi, bu kez kum voleybolu turnuvasına ev sahipliği yaptı. Sporseverleri kendine hayran bırakan voleybol turnuvası Atapark spor alanlarında, 21-22 ve 28-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Uşak Belediyesi Spor İşleri tarafından düzenlenen ve Uşak’ta geleneksel hale gelen 3. Kum Voleybolu Turnuvada farklı yaşlardan 20 erkek, 16 bayan sporcu ikişerli takımlar halinde yarıştı. İlk servis açılışını, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman’ın yaptığı turnuvanın finali 29 Eylül’de gerçekleştirildi.

Final müsabakasını izleyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Başkan Yardımcıları Hikmet Kahraman ile Gökhan Yalçın, Belediye Meclisi Spor Komisyonu Üyesi İbrahim Türksoy ve Emre Hazar finale kalan sporcuların katılım belgelerini, kupa ve madalyalarını vererek kendilerini tebrik etti.
Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı turnuvanın erkekler kategorisinde 1.  Ferit Kaya, Mehmet Ali Özteke, 2. Hayrullah Amani, Halit Akıli, 3. ise İsmail Akkaya ve Ferdi Sarıdağ ikilileri oldu. Bayanlarda ise 1. Başak Özdemir, Elif Naz İlbey, 2. Melike Özoğuz, Beyza Çankaya ve 3. ise Yağmur Erkek ile Elif Akça çiftleri oldu.
Heyecanın dorukta olduğu ve çekişmeli geçen turnuvanın ödül töreninde konuşan Başkan Çakın, atletizm dalında almış olduğu başarılardan dolayı Uşak’ımızın milli gururu, Mehmet Çelik’e ve antrenörü Ali Yılmaz’a plaket takdim etti.
Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Orhan Şimsek, Başkan Çakın’a göreve geldiği günden beri, sporun ve sporcunun yanında olduğu için teşekkürleri sunarak, kendisine turnuvaya ev sahipliği yapmasından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Ödülleri sahiplerine teslim eden Başkan Çakın şöyle konuştu:

“Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak için, sporun her alanında çalışmalar yapmaya, Uşak’ımızı temsil edecek lisanslı sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Uşak Belediyesi olarak, sportmenliğe uygun bir şekilde gençlerimizin kendi yarınlarına yatırım yapmalarını sağlamak bizim en önemli görevlerimizden biri. Bu organizasyonda da centilmenliğin kazandığını görmekten mutluluk duyuyorum. Bu sebeple böyle başarılı bir etkinlik düzenleyen Spor İşleri Müdürlüğümüze, Türkiye Voleybol Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Orhan Şimsek’e, organizasyonda emeği geçen herkese, katılımcılarımıza teşekkür ediyor, turnuvada yer alan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum”.
Kupa ve madalyaların takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekiminden sonra final töreni son buldu.
İlgili İçerikler: ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULDU SINAVA HAZIRLANAN GENÇLER GENÇ KUŞAK İLE MOTİVASYON BULDU ENGELLERİ KALDIRAN TURNUVADA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU Özay Özbulduk Gençliğe Yapılan Yatırım Karşılık Buldu Genç Kuşak Fest'te Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi VALORANT TURNUVASI'NDA ÖDÜLLER DAĞITILDI KUM VOLEYBOLU TURNUVASI NEFES KESEN İLK MAÇLA BAŞLADI Kurtuluş Haftası Etkinlikleri Aydilge ve Gece Yolcuları İle Son Buldu 3X3 SOKAK BASKETBOLU'NDA ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU
3. Kum Voleybolu Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu