Başkan Cahan Hal Esnafını Ziyaret Etti

5-12-2014

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Meyve ve Sebze Toptancılar Hali’ni ziyaret ederek esnafın beklentilerini dinledi ve bölgede yapılacak yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarete Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ, Erol Kırdinli ve Erol Korkmaz, AK Parti Uşak Eski Milletvekili Nuri Uslu, Meyve Sebze Hali Derneği Başkanı Adem Özcan, Uşak Belediyesi Birim Müdürleri ve esnaflar katıldı.

Toplantıda Başkan Cahan Meyve Sebze Hali ile ilgili müjdeler verdi. Halin yeni çalışmalar ile gelişeceğine işaret eden Başkan Cahan, "Uşak’ta bütün esnaf gruplarımızın daha iyi ortamlarda hizmet verebilmeleri adına belediye olarak her şeyi yapmaya hazırız. Projelerimize bu bağlamda yön vermekteyiz. Meyve ve Sebze Halinde de yeni çalışmalarımızı esnafımıza şimdiden müjdeliyoruz. Bölgede bulunan esnafımıza yeni bir alanda soğuk hava deposu ve hizmet binaları gibi yeni imkankar sağlayacağız” dedi.

Hedeflerinde yeni bir hal binası olduğunun altını çizen Başkan Cahan, bu sayede Uşak’ın hak ettiği bir alanı hediye etmek istediklerine dikkat çekti. Uşak’ta yeni pazar yerleri konusunda da belediyenin çalışmalarının sürdüğünü aktaran Cahan, "İlimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeterek pazar yerleri konusunda çalışma yürütmekteyiz. Mevcut alanların yenilenmesinin yanında yeni pazar yerleri de yapmaktayız. Bu pazar yerleri hem esnafımız hem de vatandaşlarımız açısından kazanç olacaktır” şeklinde konuştu.

Hal esnafımızın beklentilerini biliyoruz

Meyve Sebze Toptancılar Hali Esnafının beklentilerini bildiklerini ve esnafları dinlemek için ziyarette bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Seçim döneminde Meyve ve Sebze Toptancılar Haline gelmiştik. Seçimden sonra da gelip esnafımız ile buluştuk. Bugün esnafımız ile birlikte olmak bizleri mutlu ediyor. Bu ziyaretimizde de beklentileri yerinde dinleme imkanına sahip olduk. Esnafımızı daha çok rahatlatmak adına projelerimiz hazırdır. Halimizin yanında bulunan ek alanda, soğuk hava deposu ve esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayacak bir bina yapmak için kolları sıvadık. İlerleyen zamanlarda ise yeni bir hal binası yapmak niyetindeyiz” dedi.

Pazar yerleri konusunda da iyi gidiyoruz

Uşak’ta mevcut pazar yerlerinin yanı sıra yeni pazar yerleri için çalışmaların devam ettiğini bildiren Cahan, "Belediye olarak yeni pazar yerlerimizi planladık. Karakıran Pazar Yeri ve Laleli Camii mevkiinde bulunan pazar yerlerimizin yapımı devam etmektedir. Tamamlandığında pazar yerleri de meyve ve sebze satan esnaflarımızın ihtiyaçlarını gidermekle birlikte kazançlarına da katkı sağlayacak. Ayrıca SSK Pazar Yeri ile ilgili de düşüncelerimiz söz konusudur. Son olarak ise Çarşamba Pazar Yerini ilimize yakışan bir duruma getireceğiz. İlimizde pazar yerleri anlamında beklentileri bu şekilde karşılayacağız " dedi.

Son Düzenlemeler: 08 Aralk, 2014
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE