Başkan Cahan İki Mahallede Vatandaşları Dinledi

30-05-2014

Başkan Cahan İki Mahallede Vatandaşları Dinledi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve gelmesinin iki ayında vatandaşlar ve mahallerde sorunları bizzat dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor. Halkın arasında belediyecilik yapacağını daha önce bildiren Başkan Cahan, farklı mahallelerde vatandaşlar ile görüşerek yapılacaklar ve planlamalar hakkında bilgi verdi. Son olarak Aybey ve Elmalıdere mahallelerine ziyarette bulunan Başkan Cahan bölgede yaşayan vatandaşların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi. Vatandaşların en büyük sıkıntılarının sağlık ocağı ve okul olduğunu öğrenen Başkan Cahan, konu ile ilgili olan müdürler ile hemen görüşmede bulunarak belediye alanları ve binalarında neler yapılabileceğini konuştu. Vatandaşların arasında olmak ve sorunlarını çözmekten büyük mutluluk duyduklarını aktaran Başkan Cahan, her mahallede bu tür çalışmalar içinde olacaklarını vurguladı. Sorunları birebir muhataplarından duymanın kendileri için de bir avantaj sağladığını dile getiren Cahan,” İlimizin en küçük sokağında bile yaşanan sıkıntılar izim kendi sıkıntılarımızdır. Biz sorunları dinlerken empati yaparak yolumuzda ilerlemekteyiz. Vatandaşlarımızın yerine kendimizi koyup ona göre hareket etmekteyiz. Bu şekilde mutlu Uşak hedefine ulaşmak istiyoruz” dedi. Göreve başlamaları ile beraber vatandaş odaklı belediyeciliği de harekete geçirdiklerinin altını çizen Cahan, vatandaşların her an her dakika kendilerini karşılarında bulabileceklerine dikkat çekti. Aybey ve Elmalıdere Mahallesi ziyaretlerinde de bu düşünce ile hareket ettiklerini kaydeden Cahan, " Mahallemizde vatandaşlarımız ile sorunlar konusunda enine boyuna hasbıhal etme fırsatına sahip olduk. Bölgede yaşayanlar özellikle sağlık ocağı ve okul ile ilgili sorunlarının olduğunu gördük. İlgili müdür arkadaşlarımız da sağ olsun hemen geldiler. Biz bu konuda çözüm için ne gerekiyorsa yapacağız. Vatandaşlarımız burada mutlu olacaklar” ifadesini kullandı.

Vatandaş odaklı belediyecilik

Uşak Belediyesi’nin sürekli vatandaşların içinde olacağını ve vatandaşların sorunlarını sürekli dinleyeceğini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Uşak Belediyesi vatandaşların sorunları ile sürekli ilgilen ve vatandaşların içinde olan bir yönetim tarzını benimsemektedir. Bu bağlamda şahsım da dahil bütün mahallelerde vatandaşlarımızı dinleyeceğiz ve onların yanında olacağız. bu sayede kentimizin sorunlarına çözüm bulacağız. Vatandaşlarımızı dinlerken sanki kendimiz de orada yaşıyormuşuz gibi hareket edeceğiz. Eminiz ki bu yaklaşımlar ile ilimizde birçok konuda kökünden sona erecektir. Biz mutlu Uşak için yola çıktığımızda da bu düşünceler ile hareket edeceğimizi belirtmiştik. Bugün Aybey ve Elmalıdere mahallelerinde yaptığımız çalışmalarda bu düşünceden hareket ile doğmuştur. Mahallelere gittiğimizde vatandaşlarımızdan özellikle sağlık ocağı ve okul konularında sıkıntılar olduğunu öğrendik. Bizde belediye binaları ve arsalarında bölgede neler yapabileceğimizi şimdiden planlamaya başladık. Vatandaşlarımızı dinlerken istekleri ile ilgili müdür arkadaşlarımız da duyarlılık göstererek hemen bölgeye geldiler. Umarız ki bu sorun kısa sürede sona erecek. Biz bundan sonra da aynı düşünceler ile ilimiz ile ilgili sorunları bizzat muhataplarından dinleyerek çözüm bulacağız. İnanıyoruz ki bu düşünceler ile kentimiz her anlamı ile kazanacak” diye konuştu.

3.0
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ZENGİN DONATILARIYLA TAM NOT ALDI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE