Başkan Cahan'ın Ramazan Ayı Mesajı

27-06-2014

Başkan Cahan’ın Ramazan Ayı Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan ayı nedeni ile bir açıklama yayınladı. Ramazan ayının önemine dikkat çekilen açıklama şöyle devam etti:

" Yine hasretle beklediğimiz Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek ay şüphesiz tüm İslam aleminde olduğu gibi bizler için de değerlidir. Bin aydan daha değerli olan 11 ayın sultanı Ramazan ayında hepimiz üzerimize düşeni fazlaca gerçekleştirmeliyiz. Öncelikle bu ay fırsat bilinmeli ve Yüce Allah’ın rızası için elimizden geleni yapmalıyız. Ayrıca tuttuğumuz oruçlar ile zorda olanların yoksulluk çekenlerin ve açlığı yaşayanların durumlarını anlamalıyız. Bu güzel ayda bizde yaşadığımız çevrede hayatlarını zor bir şekilde idame edenlere, yardım etmeli ve hayır kapılarını sonuna kadar açmalıyız. Ayrıca ellerimizi semaya açarken dualarımızı dünya üzerinde sıkıntıda olan Müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarının sona ermesi ve dünya barışı için yapmalıyız. Şüphesiz dinimizin temelinde olan dayanışma ruhunu Ramazan ayında göstermek en anlamlı davranışlardan birisidir. Bu nedenle gerçek manası ile güzellikler için çaba vermeliyiz. Başı rahmet, ortası rahmet ve sonu ise cehennemden azad olan mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını Yüce Allah’tan dilerim”

3,297,733.4
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Banaz İlçesinden, Ramazan Erol BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE