Gül, "Uşak'a Desteklerimiz Devam Edecek"

6-12-2014

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. AK Parti İl Kongresi’ne katılmak için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile beraber Uşak’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül’ün kongreden sonraki durağı Uşak Belediyesi oldu.

Ziyarette Gül’ün yanı sıra AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, AK Parti önceki dönem milletvekilleri Alim Tunç ve Ahmet Çağlayan Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Ergün Kırdinli katıldı.

Uşak’ın projelerini ve 8 ayda yapılanları ziyaretçilere anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, projelere destek konusunda söz aldı. Uşak’ta göreve talip olmaları ile değişimi vaat ettiklerini ifade eden Başkan Cahan, "İlimiz maalesef hak ettiği konumda değil. Biz göreve gelmemizin akabinde mutlu şehri ortaya çıkarmak için vermiş olduğumuz vaatlerin yanı sıra vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vermekteyiz. İlimizin çehresini değiştirecek projelerimiz ve ortak aklın meydana getirdiği çalışmalar ile güzel işler başardık. Ankara’nın destekleri ile daha iyi konuma geleceğiz” dedi.

Uşak’taki değişimi gördüklerini ve kısa sürede kentin çehresinin değişeceğine inandıklarını bildiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül kendilerinin de bu değişim için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirtti. Uşak’ın başkanları konusunda çok şanslı bir kent olduğuna vurgu yapan Gül, "Uşak AK Belediyecilik ile hedeflerinde büyük adımlar atacaktır. Vizyonu olan Belediye Başkanımıza bizlerde destek vermek adına ne gerekirse yapacağız. Türkiye’mizin her köşesinin gelişmesinin yanında Uşak’ta bu gelişimden büyük bir pay alacaktır” ifadesini kullandı.

Destekler ile daha çok gelişiyoruz

Uşak’ın vizyonunu ve geleceğini olumlu yönde değiştirmek adına belediyecilik anlamında gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Marka Şehir Uşak hedefi ile çıktığımız hedefimizde kısa sürede büyük işler başardık. İlimizin projeleri için gece ve gündüz demeden büyük bir efor sarf etmekteyiz. Kentimizin çehresinin değişmesi ve mutlu bir şehrin ortaya çıkması için Ankara ile de sürekli temaslarımız söz konusudur. Her Ankara ziyaretimizde önemli destekler aldık. Bu destekler ise meyvelerini vermeye başladı. Bugün bizleri ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül’de her zaman bizim yanımızda oldu. Kendisinin desteği ile kazanımlarımız daha çok artacak” dedi.

Her zaman Uşak’ın yanındayız

Türkiye’nin her noktasında AK Belediyelerin olduğu kentlerin gelişimlerinin hızlı bir şekilde sürdüğüne vurgu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Abdülhamit Gül, "Bugün Uşak'ta güzel bir kongre gerçekleştirmek için bulunuyoruz. Kongremizi bayram havasında gerçekleştirdikten sonra Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Burada gördük ki Başkanımız kısa sürede önemli mesafeler kat etmiş. Projeleri dinlediğimizde ise Uşak’ın geleceğinin aydınlık olduğuna kanaat getirdik. Bizler de Uşak’a her türlü desteği vermeye var gücümüz ile devam edeceğiz” dedi.

Son Düzenlemeler: 08 Aralk, 2014
İlgili İçerikler: Gülsüm Özkul Ümmü Gülsüm Osmancık Yurdaer Gülmez BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ KEMALÖZ MAHALLESİ 36. BÖLGE OLARAK ADLANDIRILAN ALANDA YAPILAN 18. MADDE UYGULAMA İŞLEMLERİ TAMAMLAN Gülsüm Taşlı Gülsen Kaplan Kamil Yurdagül Gülçetin Onbaşı Gülsüm Ülker