Personel Eğitimleri Aralıksız Devam Ediyor

17-12-2014

Uşak Belediyesi personel eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Kurumsal kültürün daha iyi bir duruma gelmesi için çalışmalarını sürdüren Uşak Belediyesi son olarak üç önemli konuda çalışanlarına eğitim verdi. Uşak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Atatürk Kültür Merkezi’nde üç gün süreyle yapılan eğitimlerde Eğitmen Süleyman Çetmili "Tüm Yönleri ile Kamu İhale Mevzuatı”, Eğitmen Erkan Karaaslan "6552 Sayılı Torba Yasa ve Gelir Arttırıcı Çalışmalar” ve Eğitmen Taner Eraslan "5393 Sayılı Belediye Kanunu, Bütçe Performans Yönetimi ve İç Kontrol Uyum Eylem Planı” konularında personeli bilgilendirdi.

Eğitimlerin, Belediye hizmetlerinin kalitesini arttırmadaki önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu nedenle sürekli planlama yaptıklarını belirtti. Son yapılan eğitim ile personelin ve kurumun kazanımlar sağladığına dikkat çeken Cahan, "Sürekli gelişimi önemseyen bir belediyeyiz. Bu nedenle personelimizin donanımlı olmasını ve en iyi duruma gelmesini istiyoruz. Eğitimler ile bu durumu sağlamak için çaba veriyoruz. Görevde olduğumuz süre içinde yaptığımız eğitim çalışmalarına bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız” dedi.

Cahan eğitimler ile belediyeye işleyiş anlamında artı kazanımlar sağlandığını, donanımı artan personelin bilgileri ile yönetime ve kente katkı sağlayacağını da iletti. Bundan sonra da personele yönelik mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri ile Uşak Belediyesi’nin daha iyi konumlara geleceğini dile getiren Cahan, "Kentimizin gelişimi adına Belediyemiz lokomotif kurumlardan birisidir. Bu nedenle eğitim çalışmaları ayrı bir önem arz etmektedir. Bu tarz eğitimler, Belediyemizin gelişmesinin yanında vatandaşlarımızın da daha iyi hizmet almaları açısından önem arz etmektedir. Hizmet kalitesinin artması demek, vatandaşlarımızın daha mutlu olması demektir” şeklinde konuştu.

Personelimiz eğitimler ile gelişecek

Uşak Belediyesi personelinin mesleki bazda en iyi noktalara gelmesini istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak Belediyesi kentin gelişimi için elinden gelen tüm çabayı sarf etmektedir. En iyiye ulaşmanın başka bir yolu ise kurumsal anlamda gelişmekten geçmektedir. Belediyemiz kentin gelişimi ile birlikte, idare olarak da daha kurumsal bir yapıya kavuşması yönünde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu hedefe ulaşabilmemiz için personel önemli bir noktada yer almaktadır. Biz de personelimizin sürekli gelişmesi için çaba vermekteyiz. Kurum içi eğitimler ile çalışanlarımızın gelişmelerine aracı olmaktayız. Son olarak Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde personelimize üç gün boyunca üç ayrı konuda eğitim verdik. Eğitimlerimiz son derece olumlu geçti” dedi.

Eğitimler sürecek

Uşak Belediyesi’nin personelinin en iyi duruma gelmesi için sürekli eğitim prensibi ile çalışmalara devam edileceğini hatırlatan Başkan Cahan, " Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için eğitimlerimize çok yönlü olarak devam edeceğiz. Personelimizin kendi branşlarında en kaliteli hizmet verecek konuma gelmesi asıl hedefimizdir. Bu sayede ilimiz kazanacak ve belediyecilik anlamında mutlu bir şehir ortaya çıkaracağız” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 18 Aralk, 2014
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NDEN PERSONELİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK MÜJDE MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi'nden Gece Görevindeki Personele Sahur Jesti Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR UŞAK'IN MAYKIL FİKRET'İ DANSIYLA MOTİVE EDİYOR Uşak Belediyesi'nden Personel Maaşlarına Zam