Temizlikte de marka kent olacağız

29-05-2014

Temizlikte de marka kent olacağız

Uşak Belediyesi temiz bir şehir hedefi ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye bünyesinde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü bu kapsamda saat farkı gözetmeksizin gece ve gündüz demeden mahalle, sokak ve cadde temizliyor. Sokakların pırıl pırıl olması hedefi ile devam eden birimler son olarak Barbaros Caddesi ve Kıbrıs Caddesi’nin yıkama işlemini gerçekleştirdiler. Temizlenen caddelerde aynı zamanda ızgara temizliği çöp koyteynırı yıkanması ve çöp poşetleme sistemi de gerçekleştirildi. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, marka Uşak için çıkılan yolda en başta temiz bir kentin var olmasına inandıklarını iletti. Bu konuda taviz vermeden ve ciddi bir çalışma içinde olduklarını aktaran Cahan, " Uşak her yönü ile temiz bir kent olmalıdır. Hem kentimizde yaşayan insanların mutlu olmaları, hem de kentin imajı için Uşak’ın görünümünü dikkate alıyoruz. Bu nedenle ekiplerimiz dur durak demeden ihtiyaç hissedilen bölgelerde işlemlerini sürdürmektedir” dedi. Belediyenin çevre temizlik birimi ve temizlik işleri biriminin çevre bilinci ve çevrenin temizliği konusunda çalışmalarını sürdüreceğinin altını çizen Cahan, hiçbir şikayetin olmadığı örnek bir kent olacaklarına dikkat çekti. Vatandaşların da bu konuda hassas olmasını beklediklerini söyleyen Cahan, " Vatandaşlarımız mahalle ve sokaklarda gördükleri en küçük aksaklıkları dahi bize bildirmelidir. Biz de bu konuda hemen müdahalemizi gerçekleştireceğiz. Bu işbirliği ile temizlik konusunda en güzelini ulaşacağız. Her mahallemiz bu bilinç ile en temiz hale gelecek” şeklinde konuştu.

Çevreci bir kent

Uşak’ın her yönü ile çevre konusunda hassas bir kent olacağını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İki ay gibi bir süre önce belediyede görevimize başladık. Bu süre zarfında projelerimizin temellerini atmaya çalıştık. Çok kısa bir sürede çok önemli başarılar elde ettik. Bütün bunların yanında Marka Uşak hedefine emin adımlar ile ilerliyoruz. İlimizde her vatandaşımızın mutlu olması için en önemli hususların başında kentin temizliği gelmektedir. Temiz bir kentin olması ise belediyemizin taahhüdü altındadır. Bu nedenle belediyemiz ekipleri çok titiz bir çalışma içindedir. Ekiplerimiz her anlamı ile gece ve gündüz demeden hedeflerinde ilerlemektedir. Aksaklık gördüğümüz bütün mahalle ve sokaklar tabiri caizse sil baştan yıkanmakta ve temizlenmektedir. Aynı zamanda çöplerin temizlenmesi konusunda da güzel bir çalışma gerçekleştirmekteyiz. Tüm bu çalışmaların yanında çocuklarımızda da çevre bilincinin uyanması adına proje yapıyoruz. Bu yolda da ciddi adımlar atmaktayız. Biz vatandaşlarımızın gördüklerin en küçük aksaklığı dahi bize bildirmelerini istiyoruz. Bu şekilde her yönü ile temiz bir kent hedefinde daha emin adımlar atmış olacağız” dedi.

3.0
Son Düzenlemeler: 29 Mays, 2014
İlgili İçerikler: ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI UŞAK MERKEZ İSLİCE MAHALLESİ ÇARŞI UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ Tahsin Işıkkent UŞAK BELEDİYESİ İLE KENT YEŞİLE BÜRÜNÜYOR 123 BİN METREKARELİK DEV PROJE ÇOCUK KENT'İN TEMELİ BAKAN KASAPOĞLU İLE ATILDI Kent Merkezinde Büyük Dönüşüm Başlıyor Kentin Geleneksel Değerleri Yaşatılıyor Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı!