UŞAK SAĞLIKTA COŞKULU KUPA TÖRENİ

12-06-2014

UŞAK SAĞLIKTA COŞKULU KUPA TÖRENİ

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından ikincisi düzenlenen 'Bahar Şenliği Sağlıkta Birliktelik Halı saha Turnuvası'nın şampiyonu Sağlık Müdürlüğü oldu.

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde hizmet veren Güvenlikspor ile Sağlık Müdürlüğü final maçında karşılaştı. Normal süresi berabere biterken, penaltı atışları ile şampiyonun belli olduğu final karşılaşmasında Sağlık Müdürlüğü’ne şampiyonluk kupasını Uşak İli Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya verdi.

İkincisi düzenlenen turnuvanın, bundan sonra geleneksel hale getirileceğini ve 'Bahar Şenliği Sağlıkta Birliktelik Halı saha Turnuvası' olarak düzenlenmeye devam edeceğini söyleyen Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı, turnuvaya 12 takımın katıldığını açıkladı. Amaçlarının sağlık personelini kaynaştırmak olduğunu kaydeden Atlı, şunları söyledi: "Turnuvamız çok güzel biçimde geçti. Turnuvanın birincisi, Sağlık müdürlüğü takımını kutluyorum. Turnuva süresince oynanan maçlar sırasında tüm personel birbiriyle kaynaşarak uyum içerisinde sporun ruhuna uygun bir şekilde hareket etmiştir. Turnuvanın düzenlenme amacı; yoğun iş temposu ile çalışan personellerinin sosyal yönden rahatlamasını sağlayarak günlük hayatında ve iş hayatında daha verimli olmasının önünün açılması hedeflenmiştir. Turnuvanın düzenlenmesin de desteklerini esirgemeyen paydaşlarımıza, davetimize icabet eden tüm protokolümüze ve diğer konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva bitiminde kupa töreni yapıldı. Yemek ve tatlı ikramı yapılarak hoş sohbet içerisinde kupa töreni sonlandırıldı.

HABERDE VE FOTOĞRAFTA İHA'DAN FAYDALANILMIŞTIR

3.0
Son Düzenlemeler: 13 Haziran, 2014
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK