Uşak Belediyesi'nden Uşak Sportif'e Örnek Katkı

7-05-2014

Uşak Belediyesi’nden Uşak Sportif’e Örnek Katkı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte sporun  sporcunun teşvik edilmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Göreve başlamasından henüz bir ay geçmesine rağmen spor dostu işlere imza atan Başkan Cahan bu bağlamda takdir topluyor. Daha önce bireysel başarıları ile dikkat çeken Akın Yeniceli’yi belediye bünyesine katan Cahan, Barış Battal Stadı’nın yenilenerek amatöre kazandırılması talimatını da vermişti. Başkan Cahan son olarak Uşak’ın gururu olan ve play off eşleşmelerine kalıp Avrupa maçlarına hak kazanan Uşak Sportif Basketbol Takımı’na örnek bir destek verdi. Uşak Belediyesi kentin basketbol takımına 150 bin TL maddi destek verdi. Başkan Cahan verdiği desteği ise Uşak Sportif Basketbol Takımı’nın ziyaretinde açıkladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Uşak Sportif Yönetim Kurulu Üyeleri, Osman Tekbaş, Arif Akçakaya, Antrenörü Fatihhan Erdoğan, ve oyuncular katılırken, ziyarette sembolik çek Uşak Sportif yönetimi antrenörü ve oyuncularına verildi. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ta sportif başarıların artması için sporu dostu bir belediye olacaklarını belirtti. Uşak Sportif Basketbol Takımı’nın kente katkılarının aşikar olduğunu aktaran Cahan, " Biz sporun sevildiği ve gençlerin daha çok spora yöneldiği bir kenti her zaman ön plana koyduk. Başarıların da yanında olacağımızı her zaman ifade ettik. Bugün ilimizin gururu olan basketbol takımımıza da böyle bir destekte bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ümit ediyoruz ki takımımız daha iyi noktalara bu tür destekler ile gelecektir” dedi.  Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın kendilerine verdiği desteğin çok değerli olduğunu ileten Uşak Sportif Antrenörü Fatihhan Erdoğan, bu destekler ile çok daha iyi noktalara geleceklerine inandıklarını kaydetti. Başkan Cahan’ı yanlarında görmenin heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Erdoğan, " Bugün ilimiz sporu ve takımımız için çok anlamlı bir davranış gerçekleşti. Örnek olması gereken bu davranış ile takımımız belediyemizden güç aldı. Başkanımızın spora verdiği desteği hepimiz biliyorduk. Bu destekler ile takımımız ilimizin gururu olmayı sürdürecek” şeklinde konuştu.

Takımımızın yanındayız

Uşak Belediyesi’nin kentin önemli takımı olan Uşak Sportif’in he şekilde yanında olduğunu bildiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Biz göreve gelmemizin akabinde gece ve gündüz demeden çalışmalarımıza başladık. İlimizin kentleşmesi açısından milat niteliğinde çalışmalar yapacağımızı şimdiden müjdeleyebilirim. İlimizde sağlıklı bir neslin gelişmesi için sporun öneminin de bilincindeyiz. Bu nedenle ilimiz ile ilgili sporsal anlamda da projelerimiz söz konusu olacak. Biz ilimizde sportif başarıların hat safhaya çıkmasını ve ilimizin bu konuda örnek olmasını istiyoruz. Kentimizde gençlerimizin daha çok spora yönelmeleri için sportif başarıların örnek teşkil etmesi gerekmektedir. Bu konuda ilimizde bir Akın Yeniceli, bir Uşak Sportif örneği söz konusudur. Biz Akın Yeniceli’yi kendi sporcumuz yaparak ilimiz adına daha başarılı olmasını hedefledik. Uşak Sportif Basketbol Takımımızın da başarıları ile örnek teşkil ettiğini ve her daim yanlarında olduğumuzu belirtmiştik. Bugün desteğimizi somut olarak göstermenin heyecanını yaşamaktayız. Başarılı olan takımımızı daha iyi noktalarda görmek için desteklerimiz devam edecektir. Biz bu gururu bizlere yaşatan takımımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediyemizin desteği önemlidir

Uşak  Belediyesi’nin kendilerine verdiği desteğin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Uşak Sportif Antrenörü Fatihhan Erdoğan ise, " Takımımız son yıllarda gösterdiği örnek başarı ile Türkiye’nin konuştuğu takımların arasında yerini almıştır mütevazi bir kadro ile Beko Basketbol Ligi’nde devam eden takımımız üst sıraları zorlamış ve güçlü takımları yenmiştir. Bugün ilk 8 e kalma başarısını gösteren takımımız rakibi olarak Fenerbahçe ile karşılaşacak ve elinden gelenin en iyisini yapacaktır. İşte tüm bu nedenler ile takımımıza verilen destekler çok değerlidir. Bugün Belediye Başkanımız Nurullah Cahan bizlerin yanında olduğunu göstermişlerdir. Kendilerinin verdiği manevi desteği hissetmekle birlikte, verilen maddi destek takımımıza güç katmıştır. Biz kendilerine bu konuda minnettarız. Bundan sonra belediyemiz ile gönül birliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

3.0
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK