Uşak Menfaatleri İçin TOKİ Başkanı Ergün ile Görüşüldü

2-05-2014

Uşak Menfaatleri İçin TOKİ Başkanı Ergün ile Görüşüldü

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent projelerinde emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor. bu kapsamda kente gelen bakanlar ile Uşak’a kazanımlar sağlanırken, hayati projeler için Ankara görüşmeleri sürüyor. Başkan Nurullah Cahan Ankara ziyaretlerine TOKİ Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeleri ekledi. AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım'ın da katıldığı ziyaretlerde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı ihalesi, yakın zamanda yapılması planlanan sanayi sitesi gibi projelere masaya yatırıldı. Projeler ile ilgili ise umut veren gelişmeler kaydedildi. Ankara’da kazanımlar elde etmeye başladıklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, 1 ay içinde kent için güzel gelişmeler başardıklarını dile getirdi. Uşak’ın ufkunu değiştirecek projelerin bir an önce hayata geçmesini arzu ettiklerini söyleyen Cahan, " Biz vakit kaybetmeden kent için ne yapılması gerekiyorsa yapmak niyetindeyiz. Bu kapsamda ilimizin çok önemli projelerini hemen başlatmak istiyoruz. Bu projelerden birisi de kentsel dönüşüm projesiydi. Projemizde yol almak için çalışmalarımız tüm hızı ile sürüyor. TOKİ başkanımızı ziyaretimiz de bu kapsamda gerçekleşti. Ayrıca ziyaretten kentsel dönüşüm revizyon çalışmalarının yapılıp en geç 6 ay içinde ihaleye çıkılacağı sözünü aldık. Bu da ilimiz için önemli bir gelişmedir” dedi. Ziyaretin kendileri için olumlu geçtiğine dikkat çeken Cahan, yakın zamanda ziyaretin faydalarını göreceklerinin altını çizdi. Bundan sonra da kent için bir ayaklarının Ankara’da olacağını vurgulayan Cahan, " Marka kent Uşak için sadece Uşak’ta kalmak olmaz. Biz bu yolda dur durak bilmeden yaşanabilir bir kent için emin adımlar ile ilerleyeceğiz. Gerekirse tüm zamanımızı ilimize hizmet için ayıracağız. İnanıyoruz ki Ankara’dan bundan sonra sık sık müjdeler alacağız. İlimiz ziyaretlerimiz ile kazanacak " ifadesini kullandı.

Hedeflerimiz gerçekleşecek

Uşak’ın kaybedecek bir dakika bile zamanının olmadığını dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Biz belediye dönemimizde ilimizin kalkınmasını her yönü ile gerçekleştirmek niyetindeyiz. İlimizin en küçük sokaklarında dahi çalışma yaparak mutlak gelişimi sağlayacağız. Mutlu şehrin oluşabilmesi için projelerimize can vereceğiz. Bu bağlamda hedeflerimizde emin adımlar ile lerliyoruz. İlimizin projelerinin bir an önce başlayıp yol almasını önemsiyoruz. Bu nedenle göreve gelmemizden kısa bir süre geçmesine rağmen Ankara ile diyaloglarımızı hızlandırdık. Gerek ilimize gelen bakanlarımız gerekse bizim Ankara ziyaretlerimiz ile kentimizin sorunlarına çözüm bulmak istiyoruz. Projelerimizde Ankara aşaması daima bizler için önemli olacaktır. Bu durumda Başbakanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın bizim Kent Park projesini örnek projelerin arasında göstermesinin önemli br payı var. Bu konuda meyveleri almaya başladık. Bugün yaptığımız TOKİ Başkanımız Ergün Turan ziyaretimiz de bu kapsamda fayda sağlayacak. Bilindiği gibi ilimizin kentsel dönüşüm gibi çok önemli projesi var. Ayrıca yeni sanayi siteleri, okullar kampusu gibi projeler söz konusu. Bu projelerde TOKİ Başkanlığı hayati bir noktadadır. Biz ilimizin beklentilerini ve taleplerini ileterek kısa sürede çözülmesini istedik. TOKİ Başkanımız Ergün Turan da bize her noktada destek olacaklarının sözünü verdi. Hatta bu konuda somut adım olarak kentsel dönüşüm revizyon planının hemen yapılıp 6 ay içinde ihaletye çıkılması konusunda söz verdi. Bu konuun şimdiden ilimize hayırlı olmasının diliyorum. Yakın zamanda ilimizin kazanımları Ankara ziyaretlerimiz ile daha da artacaktır. Ziyaretlerimizden kentimize kazanım sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

Son Düzenlemeler: 02 Mays, 2014
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK