Uşak Sportif Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu Görevini Devretti

10-05-2014

Uşak Sportif Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu Görevini Devretti

Uşak Sportif’in başarılı Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu, sezonun son maçının tamamlanmasının ardından kulüp başkanlığını bıraktığını açıkladı.

Uşak Sportif’in Beko Basketbol Ligi’ne gelinceye kadar, uzun yıllar her türlü özverili çalışmada kulübün içinde olan Sağıroğlu, spor camiasında ve Uşak'ta şok etkisi oluşturan kararla görevini bıraktığını açıkladı. Sağıroğlu yönetimi, Beko Basketbol Ligi’nde ilk seneleri olmasına rağmen ciddi bir çıkış göstererek Uşak Sportif’in adını Play-Off ve Avrupa Kupalarına yazdırma başarısı göstererek Uşak’ın adını en üst seviyelere taşıdılar. Bununla beraber lig statüsünde sezonun son maçı olan ve dün oynanan Uşak Sportif - Trabzonspor karşılaşmasının ardından kulüp yöneticileri ile bir araya gelen Sağıroğlu, iş yoğunlu ve yine işinin gereği yurt dışı seyahatlerinin sıklığı nedeni ile kulübün zarar görmemesi adına bu kararını yönetim kuruluyla paylaşarak kulüp başkanlığı görevini bırakmak istediği açıkladı.

Kulüp başkanı Serdar Sağıroğlu, bu sabah yurt dışına çıkmadan önce yaptığı açıklamada, 2013 Haziran ayında başladığı görevine 07.05.2014 itibari ile noktaladığını belirterek, "Bu süre içerisinde desteklerinden dolayı tüm yönetimimindeki arkadaşlarıma, teknik ekibimize, taraftarlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kararımı kulübümüz için daha iyi olacağını düşündüğümden dolayı vermiş bulunmaktayım. Yerime devam edecek arkadaşlarımızın gelinen bu çıtayı daha yukarıya taşıyacağından hiç şüphem yoktur. Uşak Sportif bizim bir değerimizdir, sadece görevimi devir teslim ettim. Yönetimde olmasam dahi her zaman takımımızın yanındayım. Aynı samimiyetle görevini sürdürecek olan arkadaşlarım takımı daha iyi yerlere taşıyacaktır. Aynı şekilde Uşak Kamuoyu'nun, gerek kulübümüzün gerekse şahsımın resmi ifadelerini dışında farklı yazılıp çizilenlere itibar etmemesini temenni ediyorum. Uşak Sportif bu kentin takımıdır, herkesin gücü ve zamanı doğrultusunda sahiplenmesi gerekir. Herkes için hayırlı olması dileğiyle” diye konuştu.

Uşak Sportif Kulüp Başkanlığını ise ilk yapılacak genel kurula kadar yönetim kadrosunda bulunan Arif Akçakaya’nın yürüteceği belirtildi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI