Yeni Bir Park Çalışmasına Daha Başlandı

5-12-2014

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kente yeni bir park daha kazandırmak adına çalışmalara başladı. Buna göre Cumhuriyet Mahallesi 3. Rüzgar Sokak’ta park yapımı için çalışmalara hız verildi. Alanın tesfiyesini yapan ekipler temizlik işlemlerinin ardından alanda oyun grupları ve spor aletleri gibi ekipmanları monte edecek.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte sosyal alanlar oluşturulmasını önemsediklerini belirtti. Belediye olarak kentte çocukların ve ailelerinin daha çok zaman geçirebilecekleri alanların olmasını istediklerini bildiren Cahan, "Belediyemiz ilimizin gelişmesi adına çalışmalarını sürdürmektedir. Projelerimiz ilimizin marka olması adına mesafeler kat etmesine katkı sağlayacaktır. Vatandaşlarımızın da sürekli yönetime katılım sağladığı kentimizde park ile ilgili talepler de söz konusu oluyor. Bunlardan birisine başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Uşak’ta park alanlarının çoğalmasının kent için değerli olduğuna işaret eden Cahan, çocukların park alanları sayesinde teknolojiye esir olmadığını ve sosyalleştiğine dikkat çekti. Mevcut parkların düzenlemelerinin de sürdüğünün altını çizen Cahan, "Yaptığımız yeni park alanları çalışmalarının yanında mevcut parklarımızın güzelleşmesi için de çaba sarf etmekteyiz. Gördüğümüz en küçük aksilikleri dahi en kısa sürede müdahale ederek çözmekteyiz. Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerine anında cevap veriyoruz” ifadesini kullandı.

Yeni yaşam alanları

Günden güne ilerleyen ve ceplere kadar giren teknolojinin yeni nesli de etkilediğini anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Teknolojinin alabildiğine hızlı geliştiği bir çağda yaşamaktayız. Böyle olunca teknolojik gelişmeler yediden yetmişe bütün bireylerin hayatlarına yoğun bir şekilde girmektedir. Bu durum özellikle yeni nesil için tehlike arz etmektedir. Teknolojiyi hayatlarına çok fazla müdahil eden çocuklarımız sosyalleşme konusunda sıkıntılar yaşamaktadır. Bu sorunun en güzel çözümü ise yeni neslimiz ve ailelerimiz için yeni yaşam alanları ortaya çıkarmaktır. Biz bu nedenle boş alanları park haline çevirmek istiyoruz. Bu çerçevede çalışmalardan birisine de Cumhuriyet Mahallesi 3. Rüzgar Sokak’ta başlanıldı. Alanın temizlenmesi ve çalışmaların tamamlanması ile bölgede yaşayan ailelerimize yeni parkımızı armağan edeceğiz. İlimizde buna benzer çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Mevcut alanlar yenileniyor

Uşak Belediyesi’nin daha önce yaptığı parkların bakımında da titiz davrandığını dile getiren Başkan Cahan, "Belediyemiz park yapmakla beraber, mevcut parklarına da sahip çıkmaktadır. Bu nedenle gördüğümüz en küçük aksaklığa dahi müdahale etmekteyiz. Bütün parklarımızın istenilen düzeyde olmasını önemli bulmaktayız. Bize gelen şikayetlere de anında çözüm buluyoruz” şeklinde konuştu.

Son Düzenlemeler: 08 Aralk, 2014
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ Şakir Yeniceli ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR