Aşıklar Şehrine Yakışır Sevgililer Günü Kutlaması

14-02-2018

Uşak’ta Afrin Mesajlı Sevgililer Günü Etkinliği

Aşıklar diyarı Uşak’ta Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte Başkan Nurullah Cahan 9 çiftin nikah merasimini gerçekleştirdi. Ekinlikte Afrin vurgusu öne çıkarken görev yapan askerler için beyaz güvercin salındı. Türk Bayraklarıyla birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Uşak Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle evlenecek çiftlere çok özel bir gün yaşattı. Belediyeye ait makam araçlarıyla evlerinden alınan çiftler, Atatürk Kültür Merkezi’ne götürüldü. Hostesler tarafından karşılanan çiftler daha sonra kırmızı halı üzerinden kendileri için müzik eşliğinde sunulan kokteyle katıldı. Programa katılan çiftlerin yakınları da çiçeklerle ve ikramlarla karşılandı.

Öte yandan Afrin’de görev yapan askerler için güvercinler salınan programda Türk Bayrakları dalgalandırıldı. Birlik ve beraberlik mesajları verilerek Afrin’deki görev yapan askerlere destek verildi.

Evlenecek çiftlerin mutlu günlerinde yanlarında olan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve eşi Halime Cahan, 9 çiftin nikahını kıydı. Çiftlere evlilik cüzdanlarını teslim eden Cahan mutluluklar diledi.

Ailenin önemine vurgu yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bugün istedik ki, gençlerimizin evlilik müessesesine attıkları adımlarında, mutlu günlerinde yanlarında olalım. İlahi aşkın ve vatan sevgisinin ardından en değerli sevgi olan eşlerine kavuşacakları bu güzel günde onların neşesini paylaşalım istedik. Evlenen çiftlerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yuva diliyorum. Burada birlik ve beraberlik içerisinde askerimize güzel bir mesaj olması adına beyaz güvercinler saldık. Bizler biriz, beraberiz. Mazlumun ve garibin umuduyuz. Al bayrağımız daima yükseklerde olsun.” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Şu anda eşini, çocuğunu, ailesini geride bırakarak bizler rahat edelim diye, devletimiz ve milletimiz baki olsun diye sınırda nöbet tutan, Afrin’de savaşan tüm Mehmetçiğimize Rabbim güç ve kuvvet versin.” diye konuştu.

Organizasyona Gelin ve Damatlardan Tam Not

Evlenecek çiftlerden Koray Dinç ve Birgül Toklu da düzenlenen programın muhteşem olduğunu ifade etti. Dinç, “Program nedeniyle değerli Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a çok teşekkür ediyoruz. Oldukça mutlu ve heyecanlıyız. Bizim için unutulmaz bir gün. Diğer çiftlerimize de mutluluklar diliyoruz. Biz burada yuvamızı kurarken Afrin’de ve ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapan askerlerimize de Allah’tan güç kuvvet diliyorum.” ifadelerini paylaştı.

Uşak Belediyesi’ne böyle güzel bir etkinlikle özel günlerini daha da keyifli kıldığı için teşekkür eden Yağmur Yıldız ve Hasan Asker çiftiyse nikahı olacak diğer gelin ve damatlara huzurlu bir aile diledi.

Kalpli maskotlarla renklenen 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği nikah merasimlerinin ardından sona erdi.

İlgili İçerikler: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAKTA GÜN BİRLİK GÜNÜ BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu Uşak Belediyesi Dünya Su Günü Etkinlikleri İle Farkındalık Oluşturdu BAŞKAN ÇAKIN'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kutlama sevgililer günü etkinlik afrin