Başkan Cahan: AK Parti'deki En Büyük Eksiklik Giderildi

2-05-2017

Başkan Cahan: AK Parti’deki En Büyük Eksiklik Giderildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye tekrar katılmasını değerlendiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Cumhurbaşkanı seçildiğinde hem sevinçli hem de hüzünlüydük. Türkiye’de ilklere imza atan AK Parti, liderini bırakmadı ve parti içindeki en büyük eksiklik giderildi” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 16 Nisan’da halk oylamasıyla kabul edilen, yeni Anayasa ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisine  tekrar üye olduğunu belirterek, “Sıradan bir Cumhurbaşkanı olmayacağını ilk gün ifade eden Sayın Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın siyasette yeniden aktif bir şekilde bulunması, 2023 hedefini belirleyen ülkemizin istikameti açısından büyük önem taşımaktadır. Kurulduğu günden beri halka hizmet anlayışla hareket eden ve liderinin arkasında dimdik duran AK Parti’nin birer neferleri olarak, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’ye geri dönüşünün tüm parti mensuplarını sevindirdiğini ifade eden Başkan Cahan, şöyle söyledi: “AK Parti’nin kutlu davasına gönül veren bir nefer olarak, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partimizde tekrar yer alması bizde büyük bir sevince neden oldu. Cumhurbaşkanlığı görevine başladığı günden beri, AK Parti’de hem sevinç, hem de hüzün vardı. Kurucu Genel Başkanımızın partimize veda etmesi, o gün tüm gönül verenleri üzmüştü. Cumhurbaşkanı seçildiği için bu hüzün pek belli olmamıştı. 16 Nisan’da yeni bir Anayasa ile artık Cumhurbaşkanlarının siyaset yapmasıyla ilgili engel kalktı. Türkiye’de ilklere imza atan AK Parti, liderini bırakmadı ve parti içindeki en büyük eksiklik giderildi.”

Darbeler Dönemi Tarih Olmuştur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz’daki darbe girişiminde halka cesaret verdiğini ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “O hain gecede, milletimize yol gösteren ve tarihimizi ve talihimizi belirleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, o gece tüm yurttaşları, hain ve kanlı ellerden koruyacak hamleyi yaptı. Milletin güvendiği ve göreve getirdiği siyasetçilerin üzerinde darbe korkusu kalmadı.  Türkiye’de darbeler dönemi tamamen tarih oldu” şeklinde konuştu.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE 3. YILA ÖZEL BÜYÜK JEST Ali Büyükyörük Banaz Büyükoturak Köyünden Zeliha Erdem KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK TEBESSÜMLERE DÖNÜŞÜYOR BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan recep tayyip erdoğan anayasa değişikliği