Başkan Cahan, Balkan Şampiyonlarıyla Piknikte Buluştu

27-08-2018

Başkan Cahan, Balkan Şampiyonlarıyla Piknikte Buluştu

Ülkemizi ve şehrimizi ulusal ve uluslar arası turnuvalarda gururla temsil eden Utaş Uşakspor Karate Kulübü ve Uşak Karate Özlem Spor Kulübü sporcularına ve ailelerine yönelik piknik organizasyonu düzenledi. Pikniğe Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katılarak, öğrencilere kendi elleriyle mangal yaptı. Huzurpark’ta düzenlenen organizasyonda şampiyonlar hünerlerini bir kez de katılımcılar için sergiledi.

Şehrimize kazandırdıkları kupalarla adından sıkça söz ettiren ve milli takıma sporcu kazandırmış, en çok madalyayı Uşak'a getirmiş olan UTAŞ Uşakspor Karate Kulübü, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına her yaştan tüm sporcularının katıldığı pikniğe sporcularımızın aileleri de eşlik etti. Başarılı bir senenin ardından sporcular yorgunluklarını bir nebze de olsa atmış oldu.

Cahan: “Al Bayrağımızın Her Şampiyonada Dalgalanması Bizler İçin Büyük Onur”

Karateci sporcuların Türkiye’de ve Dünya’da Uşak’ı en güzel şekilde temsil ettiklerini ve onlara tüm Uşak adına minnettar olduğunu söyleyen Başkan Nurullah Cahan, “Şehrimiz yetenek olarak her dalda şampiyon çıkarma kapasitesine sahip. Bizler sporun her türlüsüne destek olmayı onların kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi kendimize görev sayıyoruz. Futbolda nasıl başarılı olduysak karate de başarılıyız. Gençlerimizin Türkiye ve Balkan Şampiyonlukları var. Milli takımımıza en çok madalya kazandıran ve en çok sporcu veren takımız. Bu başarı öncelikle sporcularımızın, hocalarımızın ve tüm şehrimizindir. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı, yüzlerindeki mutluluk her şeye bedel. Bizim şehrimiz spor şehri olarak iyi bir konumda olduğunu düşünüyorum. Her türlü altyapı bizde var. Biz desteklerimize, onlar çalışmalarına devam ettiği müddetçe Uşak daha nice başarılar görecektir. Bu başarıları kent olarak hak ettiğimizi düşünüyorum. Ben emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Hocalarıma, velilerimize ve özellikle ilçelerden emek verip bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güngör: “Haftada 11 Antrenman Yapıyoruz”

Kursa katılan tüm öğrenciler ve velileri ile kocaman bir aile olduklarını söyleyen Utaş Uşakspor Karate Takımının Hocası Dinçer Güngör, “3 sene önce kendi imkânlarımızla karateyi Uşak’ta spor olarak gerçekleştirmeye çalışıyorduk. Şimdi Türkiye Şampiyonluğundan Balkan Şampiyonluğuna kadar her yerde ilimizi temsil etmeye başladık. Bizlere inanan, güvenen ailelere minnettarız. Özellikle Belediyemize, bizlere daima destek olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler en son yapılan Balkan Şampiyonasında en çok madalya alan ve en çok milli takıma sporcu veren kulüp haline geldik. Haftada 11 antrenman yapıyoruz. Yoğunluktan dolayı böyle bir organizasyon düzenledik. Pikniğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Utaş Uşakspor Takımı olarak en çok madalyayı aldıklarını belirten karate hocası Özlem Akkoyun ise, “Balkan Şampiyonasına en çok oyuncuyu biz verdik. Derece ile dönmenin gururunu yaşıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Aileler, “Karate Denilince Akla Uşak Geliyor”

Organizasyona katılan sporcu velilerinden Adem İnan’da, “Al bayrağı göğsüne takan tüm sporcularımızdan memnunuz, gurur duyuyoruz karate de tüm Türkiye bizleri konuşuyor. Uşak olarak adımızı herkese duyurduk. Katkılarından dolayı belediyemize özellikle teşekkür ediyorum. Ben iki tane milli sporcunun babasıyım. Çok mutluyum bütün sporcularımızla gurur duyuyorum” sözlerine yer verdi.

Uşak Özlem sporda oğlu olan Ümit Uzun “Öncelikle Belediye Başkanımıza verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza gönül vererek, kendilerini onlara adayarak bir şeyler öğretmeye çalışan Özlem hocama, Dinçer hocama çok teşekkür ediyorum. Bizler için büyük gurur oluyorlar” diye konuştu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan UTAŞ Uşakspor karate balkan şampiyonları