Başkan Cahan Kurban Pazarını Ziyaret Etti

31-08-2017

Başkan Nurullah Cahan, kurban bayramı öncesi hayvan pazarını ziyaret etti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ile birlikte Karaağaç Mahallesi 4. Etap TOKİ yanında kurulan hayvan pazarını ziyaret etti. Pazardaki satıcılarla görüşen Başkan Cahan pazarlık yapan bir alıcı ve satıcının arasını buldu.

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Uşak’a yeni bir hayvan pazarı kazandırılacağının müjdesini veren Başkan Cahan, “Esnafımızla istişarelerde bulunduk. Satış yapan pazarcılarımıza gelecek yıl daha güzel ve modern bir Pazar yerinde satış gerçekleştireceklerini duyurduk. Onun dışında, hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın bayrama hazırlıklarını müşahade ettik.” dedi.

“HER BÜTÇEYE UYGUN KURBANLIKLAR VAR”

Pazardaki fiyatları da değerlendiren Başkan Nurullah Cahan, “Pazar yerindeki kurbanlıklar bitme noktasına gelmiş. Tabi kurbanlarımız Allah Rızası için kesilecek. Bu düşünceylede alan ve satan bir noktada buluşuyor. Biraz önce biz de iki kişinin ortasını bulduk, vesile olduk. Burada herkesin bütçesine göre kurbanlıklar var. Çok şükür ekonomimiz iyi. Halkımızın maddi durumu iyi. Durumu iyi olmayan vatandaşlarımızaysa bizler devletimizle birlikte destek oluyoruz. Belediye olarak onları yalnız bırakmıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, sağlık ve huzur içerisinde bir kurban bayramı icra etmeyi diliyorum.” diye konuştu.

Yarın Kurban Bayramı’nın yanı sıra 1 Eylül Uşak’ın Düşman İşgalinden Kurtluşunun da yıl dönümü olduğunu dile getiren Başkan Cahan, “Yarın akşam fener alayımız var, kortejimiz var. Arkasından sanatçılarımız sahne alacak. Hep birlikte İnşallah kurbanlarımızı keseceğiz, ibadetlerimizi yapacağız. Sonrasında da Uşak’ın düşman işgalinden Kurtuluşu’nu kutlayacağız. Hem Kurban Bayramı’nın sevincini hem de kurtuluşun coşkusunu yaşayacağız.” açıklamalarında bulundu.

Son Düzenlemeler: 31 Austos, 2017
İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Saadettin Ayyıldız Şahabettin Erdem BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Alaettin Türk Omurca Köyünden, Nurettin Keskin Hüsamettin Deniz Hüsamettin Narcıkara
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret kurban pazarı kurban bayramı