Başkan Cahan Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

2062
28-03-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak İl Müftülüğüne ve  İŞ-KUR İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

İlimizde faaliyette bulunan kurum ve kuruluşlara sık sık ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu kapsamda Uşak İl Müftülüğüne ve İŞ-KUR İl Müdürlüğüne ziyarette bulunarak müdür ve çalışan personelle bir araya geldi.

Referandum çalışmalarını bir taraftan sürdüren ve bu kapsamda gittiği her yerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin niçin gerekli olduğunu bir bir anlatan Başkan Cahan, kurum personellerinden de bu zorlu süreçte desteklerini istedi.

İŞ-KUR İl Müdürlüğünde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kurum ve kuruluşlarla her zaman iletişim halinde olmamız gerekiyor” dedi. Cahan, “İş-Kur İl Müdürlüğüne yeni atanan Müdürümüzü hem makamında ziyaret etmek hem de burada çalışan arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Geçtiğimiz günlerde toplum yararına çalışma programı kapsamında Belediyemize işçilerimiz geldi. Bu konuda Müdürümüzün ve personelimizin büyük katkıları oldu. Ayrıca çok teşekkür ederiz. Ziyaretimizde referandum sürecine ilişkin çalışan arkadaşlarımızla da istişarelerde bulunduk. 16 Nisan referandum seçiminde desteklerini aldık. İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Müdürüme ve personeline teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

“Herşey Uşak için” diyerek sözlerine devam eden Başkan Cahan, “Toplum yararına çalışma programı kapsamında çalışan hemşehrilerimizin içinde çok mağdur insanlarımız var. Devletimizde bu vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlayarak güzel bir iş imkanı sağlıyor. Belediyemizde de şuan da 200 tane İş-Kurlu personelimiz var. Müdürlüğümüzle Belediyemiz arasında güzel bir iş birliği oldu. Kurumlarımızla ilişkilerimizi güçlü tutarak birlikteliğimiz en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

İl Müdürümü İlhan Temel ise, “Göreve geleli 2,5 aylık bir süre oldu. Sayın Başkanımızda daha önceden bizlerle görüşürek tebrik etmişlerdi. Bugün de kurumumuza gelerek ziyarette bulundular ve bizleri onure ettiler” dedi.

Temel sözlerine şöyle devam etti; “Kurum olarak hızlı bir çalışma temposunun içerisine girdik ve yeni bir sistem oturttuk. Çalışma hayatı kapsamında hem içerde hem de dışarda ciddi çalışmalarımız var. Bunun bir kısmını da kamu ile yürütüyoruz. Uşak ili iş hayatı anlamında hareketli bir il ve iş gücü anlamında iyi bir noktada. Şuan itibariyle de ilimizdeki sayısal veriler gayet güzel. Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz söz neticesinde ilimizde artı bir istihdam sağlayarak 5 bin kişilik bir istihdam hedefliyoruz. 2,5 aylık süre zarfında da yarısına yakınını sağladık. Bütün personelimizle birlikte daha fazla çalışarak Uşak’a hizmet için elimizden geleni yapmaya hazırız.”

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret referandum kurum