Başkan Cahan'dan 23 Nisan Mesajı

22-04-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.

23 Nisan tarihinin her anlamı ile özel olduğuna dikkat çeken Cahan, “Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Milli iradenin temsilcilerinin oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bugün; Hem kurtuluş savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcı, hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olmuştur" dedi.

Başkan Cahan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hayat bulduğu bu günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir. Çocuklara armağan edilen tek ve evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara olan güveninin ifadesidir. Yavrularımıza daha güzel ve yaşanabilir dünya bırakmak ortak sorumluluğumuzdur. Çünkü çocuklarımız insanlığın ortak umudu, geleceğimizin en önemli hazinesidir. Bu vesileyle, halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı