​Başkan Cahan'dan Ankara Patlaması Açıklaması

1974
14-03-2016

Başkan Cahan’dan Ankara Patlaması Açıklaması

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ankara’da yaşanan terör olayı nedeniyle bir açıklama yayınladı. Terörün lanetlendiği açıklamada şunlar kaydedildi:

“Bugün ülkemizin kalbinde patlatılan bomba hepimizin kalplerini acıtmıştır. Terör kirli yüzünü bir kez daha acımasızca göstertmiştir. Sivillerin olduğu, çocuk çocuk, yaşlı ve kadın düşünülmeden patlatılan bomba hayatların hainlerce  önemsenmediğini bir kez daha  gözler önüne sermiştir. Bugün kendi halkları için mücadele ettiklerini savunan hainler, kendi halklarının canlarını dahi hiçe saymakla beraber, patlattıkları bombalarla kardeşliğimize dinamit yerleştirme gayreti içindedir. Ama şunu asla bilmemektedirler. ‘Bizler yaratılanı severiz Yaradandan ötürü’ . Bu nedenle asla kardeşliğimizi birliğimizi sizin bombalarınızla kaybetmeyiz. Bu nedenle maşası olduğunuz güçlere asla boyun eğmeyiz. Bu nedenle her zaman istikrar içinde ülkemizin her yuttaşının refahı için mücadele ederiz.  İşte bu kararlığımız bilen, bu coğrafya insanının deryalar kadar geniş yüreğini gören hainler, asla emellerine ulaşamayacaktır. Bu vesileyle hayatlarını kaybeden kardeşlerimize rahmet, yakınlarına sabırlar ve  yaralılara acil şifa dileriz”

Son Düzenlemeler: 14 Mart, 2016
İlgili İçerikler: Çetin Çankara GURBETÇİ FESTİVALİ'NDE ANKARALI AYŞE RÜZGARI İsmetpaşa ve Orhan Dengiz Caddelerinde Planlanan Projeye İlişkin Basın Açıklaması Perihan Aslankara Karahallı Delihıdırlı Köyünden Mehmet Yaşar Ankaralığil NURULLAH CAHAN'DAN SAYIŞTAY BAŞKANINA DAVET Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı Başkan Cahan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi
uşak belediyesi nurullah cahan ankara patlaması kınama