​Başkan Cahan'dan Annelere ve Kadınlara Özel Müjdeler

10-05-2016

Başkan Cahan’dan Annelere ve Kadınlara Özel Müjdeler

Kadınlar Özel Sosyal Alanlar Geliyor

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yaşayan annelere ve kadınlara müjdeler verirken, “Yakın bir zamanda farklı bölgelerde annelerimize ve kadınlarımıza özel sosyal yaşam alanları açacağız” ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle belediye bünyesinde çalışan anneler ile bir araya geldi. Uşak Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen buluşmada Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Eşi Halime Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Annelere hediyelerin dağıtıldığı etkinlikte kadınlara yönelik müjdeler de verildi.

Anneler Günü’ne Yakışan Etkinlikler

Anneler Günü’ne yakışan etkinliklerle kutlama yaptıklarına değinen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Başımızın tacı annelerimiz için bu özel günü en anlamlı şekilde kutladık” dedi. Cahan, “Anneler Günü’de her zaman önem verdiğimiz annelerimizi en anlamlı bir şekilde sevindirdik. Bu anlamlı günde şehit annelerimizin yanı sıra yaşlılarımızla da bir araya geldik. Hafta sonu olması münasebetiyle buluşamadığımız çalışan personelimizle de bugün bir arada olduk. Annelerimiz hem çalışarak, hem de ev işleri ve çocuklarla uğraşarak büyük bir sorumluluk altındadır. Belediye personelimiz de aynı şekilde evlerine ekmek götürmekle beraber, çocukları ve aileleri için mücadele etmektedir. Fedakarca çalışan tüm bayan personelimizin bu vesileyle Anneler Günü’nü tekrar kutlarım” diye konuştu.

Yeni Sosyal Alanlar

Annelere ve kadınlara yönelik müjdeler de veren Cahan, “Kadınlarımıza biz her zaman pozitif ayrımcılık içinde olduk. Bu nedenle onların mutlu olabileceği işlere de imza atıyoruz. Mahalle konaklarımız da kadınlarımız için özel alanlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra kadınlarımızın mutlu olabileceği ve sadece kadınlarımıza has sosyal alanlar oluşturacağız. Kentimizin çeşitli noktalarında açacağımız evlerde bayanlar kendilerini geliştirebilme imkanına sahip olacaklar. Bunun yanında açacağımız sosyal mekanlarda kreşlerde yer alacak. Bu sayede annelerimiz ve kadınlarımız rahat edecekler” şeklinde konuştu.

Son Düzenlemeler: 10 Mays, 2016
İlgili İçerikler: 3. YILA ÖZEL BÜYÜK JEST KÜÇÜK VE ÖZEL YÜREKLER BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI Hüseyin Özel Fadime Özel Emine Özel Uşak Belediyesi Yılların Sorunlarını Bir Bir Çözüyor; Müjdeler Art Arda Geliyor Sacide Özel Muharrem Özel Uşak Belediyesi'nden Çocuk Bayramına Özel Şenlik Belediye Den. Özel Halk Otobüsü Elekt. Ücret Top. Araç Takip Sis. Kur. ve İşlet. İşi İhale İlanı
uşak belediyesi nurullah cahan anneler günü personel buluşması müjdeler