​Başkan Cahan'dan Başarılı Ciritçilere Prim

2-11-2016

Başkan Cahan’dan Başarılı Ciritçilere Prim

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ciritte Türkiye ikincisi olan Bir Eylül Atlı Spor Kulübü takımına prim verdi Başkan Cahan başarıları taçlandıracaklarını belirtti.

Uşak Bir Eylül Atlı Spor Kulübü Ankara’da yapıla Türkiye Cirit Şampiyonası’nda finalde Erzurum Akıncılar Atlı Spor Kulübü’ne az bir sayı farkla yenilerek Türkiye ikincisi oldu. Alınan skor burukluk yaratırken, Uşak’ın ciritte geldiği nokta anlamında mutluluk verdi. Şampiyonayı başarıyla tamamlayan takımın oyuncuları ve yönetimi ise Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette başarıyla kenti temsil eden takım oyuncularına ve teknik heyete prim desteği verdi.

Başarının yanındayız

Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizde sporda başarıyı taçlandırmak adına desteklerimiz devam edecek” ifadesini kullandı. Cahan şunları kaydetti: “İlimize ata sporumuz olan ciride destek olmak adına bütün gücümüzle çalışıyoruz. Kentimizde yer alan 20’in üzerinde cirit takımına maddi ve manevi destek veriyoruz.  Bu noktada desteklerle ciritte söz sahibi olmak ve Türkiye’de şampiyonluklar kazanmak istiyoruz. Ortak akıl ile bu konuda önemli adımlar attık ve attığımız adımların kazanımlarını da elde etmeye başladık. Son iki yılda takımlarımız Türkiye Şampiyonu olmak adına çıktıkları finalde ikincilikle geliyorlar. Gelecek yıllarda bu konuda şansımızı yeneceğiz”

Taçlandıracağız

Başarıları da ödüllendirmeyi sürdüreceklerini anlatan Cahan, “İlimizde birçok spor branşında sporcularımız başarıyla dönmektedir. Biz başarıyı teşvik etmek ve yeni nesilleri de spora yönlendirmek amacıyla sporcularımızı ödüllendiriyoruz. Bugün de Bir Eylül Atlı Spor Kulübümüze 16 bin TL prim veriyoruz. İnanıyoruz ki gelecek yıllarda daha başarılı bir konuma geleceğiz. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi ​Başkan Cahan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı ​Yörük Beyinden Uşak Beyine Fenerbahçe Primi ​Başkan Nurullah Cahan'ın Kurban Bayramı Mesajı ​Başkan Cahan'dan Uşak'ın Kurtuluşu Mesajı ​Başkan Cahan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı ​"Yaz Dönemini Başarılı Şekilde Geçirdik" ​Başkan Cahan'dan Kınama ve Başsağlığı Mesajı ​Başkan Cahan Personelle Bayramlaştı ​Başkan Cahan'ın Ramazan Bayramı Mesajı
uşak belediyesi nurullah cahan destek başarı bir eylül cirit prim