​Başkan Cahan'ın Gazeteciler Günü Mesajı

9-01-2016

Başkan Cahan’ın Gazeteciler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir açıklama yayınladı. Gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekilen açıklama şu şekilde devam etti: “Gazetecilik mesleğin, kendine seçenler öncelikle ne denli zor ve meşakkatli bir görevi ifa ettiğinin bilinciyle görevlerine başlarlar. Basın çalışanlarımız her anlamıyla mağdurun ve zulme uğrayanın yanında olmakla birlikte haksızlık yapanların da karşısında adeta kamu görevi üstlenmektedir. Yöneticiler ile vatandaşlar arasında da bir bağ kurulmasında değerli bir yerde olan basın mensuplarımız, halkımızın isteklerini aktarma konusunda da üzerlerine düşeni yerine getirmektedir. Bugün dünyanın neresinde olursa olsun hayata dair herşeyi gazetecilerin üstün gayreti ile öğreniyor ve muhakeme edebiliyoruz. Kimi zaman sözlerin asla anlatamayacağı şeyleri gazetecilerin bakış açısıyla tek bir fotoğraf karesinde anlayabiliyoruz. Bugün dünyada mültecilerin sıkıntısını, yoksulların halini, mazlumların sesini, savaşın acımasız tablosunu, güçlüler hukukunun beraberinde getirdiği tüm haksızlıkları hep bu mesleğe emek verenler sayesinde irdeleyebiliyoruz. Kalemiyle olanı ve biteni bizlere objektif bir şekilde aktaran fedakar basın çalışanları yaptıkları iş nedeniyle bizler için de son derece değerlidir. Bu bağlamda yerel yöneticiler olarak kentimizde mesleği hakkıyla sürdüren gazeteci kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım”

İlgili İçerikler: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAKTA GÜN BİRLİK GÜNÜ BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu Uşak Belediyesi Dünya Su Günü Etkinlikleri İle Farkındalık Oluşturdu BAŞKAN ÇAKIN'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gazeteciler günü 10 ocak mesaj