BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

14-07-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

O gün yaşanan zaferin heyecanıyla taçlanan tüm duygularının şehitlerimize duydukları minnetle birleştiğini ifade eden Çakın; kutsal bayrağımıza ve vatan toprağımıza uzanan bütün ellerin kırılacağını vurguladı

Çakın mesajına şöyle devam etti;

“Kıymetli Hemşehrilerim; Yüce milletimiz 15 Temmuz 2016 günü demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişimine büyük bir fedakarlıkla mukavemet göstermiş, bayrağımızı ve vatanımızı korumak adına canını hiçe sayarak mücadele etmiştir. Aziz milletimiz tek yürek tek bilek olarak kenetlenmiş, alçaklara yurdumuzu teslim etmemiştir. Yüce Allah’ın da izniyle, hainleri ivedilikle püskürtmüş, ezanlarımızı susturmaya yönelik kalkan elleri kırmış, vatan toprağına göz dikenlere dersini vermiştir.

Büyük bir demokrasi zaferi olarak tarihe geçen 15 Temmuz’da milletimiz; tıpkı Kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi şartlar ne olursa olsun ülkemizin geleceği adına karar verme yetkisinin sadece kendisinde olduğunun altını bir kez daha çizmiştir. Elbette bu mücadele esnasında Hakka kavuşan şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Onları büyük bir minnet ve saygıyla anıyor; gazilik unvanına erişen kahraman vatan evlatlarımızı şükranlarımla selamlıyorum.

Rabbim bu vatanın evlatlarının kalbinden vatan sevgisini, ruhundan mücadele azmini, bedeninden güç ve kuvveti eksik etmesin. Bu millete bir daha vatan savunması yapmak zorunda kalacağı kötü günleri göstermesin. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi gününü en kalbi duygularımla kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Son Düzenlemeler: 14 Temmuz, 2021
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN: UŞAK'A DEĞER KATMAK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFI'NA ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLADI BAŞKAN ÇAKIN ARASTANIN İLK BETONU İÇİN DÜĞMEYE BASTI BAŞKAN ÇAKIN HAYATA GEÇİRİLEN 15 FARKLI PROJEDE İNCELEME YAPTI BAŞKAN ÇAKIN: BU MİLLET GAZİ OLUR, ŞEHİT OLUR AMA ESİR DÜŞMEZ BAŞKAN ÇAKIN MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE; İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Başkan Çakın'dan 15 Temmuz Mesajı
uşak uşak belediyesi anma 15 temmuz mehmet çakın