BAŞKAN ÇAKIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLADI

28-10-2022

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çakın mesajında, “Ülkemizin ve şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık ve çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyoruz. Bizler, şanlı geçmişimizin izlerini geleceğe taşıyacak, yeni nesillerimize ışık tutacak; şehrimizi, gelişen ve değişen güçlü Türkiye imajına yakışır bir şekilde ilerletecek projelere imza atıyoruz. Bugün ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı güçlü bir milli ruh ile kutlamanın, bizlere miras bırakılan bu değere hizmetlerle sahip çıkmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Çakın mesajına şöyle devam etti:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde; çetin savaşlar ve zorlu mücadeleler sonucunda elde edilen zaferler bizleri bugünlere getirmiştir. Bugün kutsal topraklarımızda birlik, beraberlik içerisinde hür ve bağımsız bir şekilde yaşıyorsak; bu bizim milletimizin damarlarında akan asil kanın verdiği cesaret ve korkusuzluk duygularının tüm dünyaya gösterilmesindendir. Bir asır öncesinde olduğu gibi hala aynı duyguları kalbimizde hissediyor ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, asil kanlarıyla bayrağımızı bayrak yapan, toprağımızı vatan kılan kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Tüm hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. “ dedi.

Son Düzenlemeler: 28 Ekim, 2022
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Savaş
uşak belediyesi 29 ekim mehmet çakın