Başkan Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı

23-04-2020

Kıymetli hemşehrilerim;

Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayı, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı, manevi iklimimizin yeşerdiği bir aydır.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlarımıza daha fazla el uzatmalı komşu ve akrabalarımız daha fazla hatırlanmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Uşaklı hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam dünyasının Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Banaz İlçesinden, Ramazan Erol BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Ramazan Alabaş