Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı

31-12-2019

Değerli hemşehrilerim

Ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için önemli gelişmelerin ve değişimlerin yaşandığı 2019 yılını geride bırakıyor, yeni umutlar ve heyecanlar eşliğinde 2020 yılına giriyoruz.

Yeni yılda da ülkemizin ve şehrimizin her alanda ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Bizler Uşak Belediyesi olarak, 2020 yılına büyük hedef ve amaçlarla giriyoruz. Siz değerli Uşaklılardan aldığımız güven ve destek ile hedeflenen 2023 Uşak’ını inşa etmek için yeni yılda da gayret göstereceğiz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparak, 2020 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde bir yıl geçirmek için siz kıymetli hemşehrilerimizle iç içe olacağız, istişareler edeceğiz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle;  ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için 2020 yılının barış, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, siz kıymetli hemşehrilerimin yeni yılını gönülden tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Uşak Belediye Başkanı

Mehmet Çakın

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI Zahman Köyünden, Ayhan Yıldız BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU Yılmaz Ulu BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ
başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı